Kanye West a Bianca Censor na výlete v Benátkach.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

FOTO Ľudia nechápali! Kanye West predvádzal s manželkou v Benátkach orgie

04.09.2023, 14:46
Celebrity

Raper Kanye West, vyvolal v Taliansku spolu so svojou manželkou, architektkou Biancou Censori, ďalšiu kontroverziu. Dvadsaťosemročná Bianca najprv na verejnosti pútala pozornosť v priesvitnom "catsuite", ktorý viac odhaľoval ako zahaľoval. Potom sa párik odviazal na lodi.

Už nevie čo so sebou? Raper Kanye West dlhodobo na seba púta pozornosť rôznymi škandálmi a kontroverznými vyjadreniami. Prezentoval sa vo veľmi zlom svetle, keď mal niekoľko antisemitských výrokov. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a od rappera dali ruky preč aj tie najznámejšie značky, s ktorými spolupracoval. Teraz prišlo niečo nové čím musel hudobník na seba opäť upútať. Obyvatelia i návštevníci Benátok sa nestačili čudovať čo videli prominentnú dvojicu stvárať na verejnosti. Odhalený zadok rapera hovorí za všetko.

Raper si zakryl tvár šatkou a myslel si, že zostane v utajení, no takýto pohľad bol naozaj neprehliadnuteľný. Všetci okoloidúci si tento moment natáčali na mobily. Na lodi na benátskom kanáli, ich to čo videli dorazilo. Kanye sedel na palube so stiahnutými nohavicami a jeho drahá bola zaneprázdnená o trochu nižšie... v jeho rozkroku! 

Miestni boli takí pohoršení, že vyzvali políciu na zatknutie páru za neslušné odhaľovanie sa. Žiadne zatknutie sa nakoniec nekonalo.

ANKETA
Je toto správanie podľa vás cez čiaru?

FOTO v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 20:38