Alžbeta Ferencová vystupuje pod umeleckým menom Zea.Katarína Kincelová
StoryEditor

Alžbeta Ferencová žije v neuveriteľne štýlovom byte. Dizajn, aký sa len tak nevidí. POZRITE!

22.08.2023, 11:47
Celebrity

Bývanie seriálovej Ivety si všimol aj magazín o bývaní. Herečka a speváčka Alžbeta Ferencová (31) žije s priateľom v českom Liberci a bývanie si zariadili štýlovo a stavili najmä na drevo. Interiér dýcha harmóniou. Pozrite sa.

Herečka Betka Ferencová, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Zea sa do povedomia ľudí dostala vďaka úspešnému seriálu Iveta, kde hrala nespratnú finalistku súťaže Miss.

Spolu s priateľom, českým raperom Pauliem Garandom, býva v Liberci, v prerobenom podkrovnom byte. Dvojica interiér vyšpičkovala prírodným materiálom. Nechýba im plná knižnica a hudobníkov pracovný kútik. Nad týmto bývaním by sa rozplynul nie jeden architekt.

Bojovala o korunku

Hoci sa Alžbeta narodila v Prešove, pár rokov žila aj v Bratislave, potom v Paríži a 4 mesiace v New Yorku. Kedysi bola skutočne jednou z finalistiek Miss Universe 2010. Neskôr si zahrala v seriáli Panelák, bola v šou Česko Slovensko má talent a účinkovala aj v obnovenej súťaži Koleso šťastia, kde bola asistentkou moderátora Lukáša Adamca. Súťaž však neuspela u divákov, ktorým sa nepozdávalo jej vystupovanie ani „prehnané“ tančeky, ktoré tam predvádzala. V tom čase si za to vyslúžila obrovskú kritiku. To bol jeden z dôvodov, prečo odišla zo Slovenska. Chvíľu bývala v Prahe, no napokon sa usadila v Liberci aj s českým priateľom, raperom Pauliem Garandom.

image

Alžbeta Ferencová

Katarína Kincelová

Detailná práca

Alžbeta býva naozaj ukážkovo. Veď sa pozrite na tie čisté línie, jednoduché tvary a pôsobivú severskú striedmosť, ktorá je teraz taká obľúbená. Podkrovný byt v Liberci si začali rekonštruovať ešte v roku 2021 a s prácami skončili približne na jar 2022. Ako napísala Alžbeta na sociálnej sieti, našťastie to stihli v čase, keď ešte náklady, ceny materiálov i práca remeselníkov neboli také závratné, ako sú dnes.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 21:09