Natálie Kočendová
StoryEditor

Česká Miss Kočendová po zmenšení poprsia: Z chlapov mi je zle!

16.08.2023, 15:08
Celebrity

I keď je krásna a ocenilo to i české publikum, keď jej nasadili na hlavu korunku krásy je z opačného pohlavia Natálie Kočendová (23) totálne znechutená. Okrem toho po operácii silikónov skolabovala.

Kráska si pred rokmi nechala vymodelovať poprsie veľkosti štyri, ale teraz začala byť nespokojná. Po rapídnom úbytku váhy začala mať problémy a preto vyhľadala pomoc populárneho českého chirurga. Pred mesiacom jej prednosti zmenšil, ale Kočendová nedodržiavala pokojový režim a to sa jej vypomstilo:  "Rozhodla som sa pre najlepšieho lekára u nás, u ktorého sa čaká dosť dlho. Takže keď mi dal termín na august, vzala som ho,“ vysvetlila Natálie.

Krátko po zákroku kráska informovala fanúšikov, že dopadol úspešne. Odporúčaný kľudový však dlho nedodržiavala. "No nič, nie je čas strácať čas, práca volá," vyjadrila sa, pričom práve priskoré pracovné nasadenie mohlo mať za následok, že Natálie desať dní po operácii skolabovala! "Chcela som si vymeniť pooperačnú podprsenku a zničohonič som mala čierno pred očami a omdlela som,“ priznala kráska. "Mám teraz nízky tlak, len ťažko do seba dostanem jedlo,“ vysvetlila kolaps. 

Natálie je čerstvo rozídená. Zbohom si dala s futbalistom Danielom Vitáskom, ktorého si našla vo vile lásky na Kanárskych ostrovoch. Po blondíne z Love Islandu teraz poľujú muži, na čo sa verejne posťažovala.

image

Natálie Kočendová s bývalým priateľom, futbalistom Danielom Vitáskom.

Profimedia

"Zaujímalo by ma, či príde deň, keď ma aspoň 10 chlapov nepozve na rande, nebudú ma zastavovať na ulici, v nákupnom centre, v taxíku. Proste nech ma nikto nevolá na rande, všetci vedia, že som po rozchode, tak že ich to vôbec napadne ma pozvať. Ja som teraz mimochodom úplne znechutená chlapmi a dlho žiadneho nechcem vidieť,“ porozprávala Natálie s tým, že návrhy mužov sú jej po rozchode nepríjemné. "Nikdy som to ešte nemala, že by som bola takáto znechutená. Nikto sa mi nepáči, s nikým sa nechcem baviť," vyjadrila sa jasne.

image

Misska tvorila pár aj s barberom Lakym.

Profimedia - Standardis

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:45