Alena Šeredová s manželom Alessandrom v Benátkach. Profimedia
StoryEditor

Modelka Alena Šeredová po svadbe ukázala sexi krivky. Išla donaha!

16.08.2023, 17:00
Celebrity

Modelka Alena Šeredová (45), pre ktorú tento rok v júni druhýkrát zazneli svadobné zvony, sa pochválila neuveriteľne skvostný záberom z jej úspešnej kariéry.

Topmodelka Alena Šeredová bola roky vydatá za futbalovú hviezdu, brankára Gigiho Buffona. Lenže zväzok skrachoval. Kráska však dlho nesmútila a pod čepiec išla v júni opäť. Šeredová v sebe sexicu nezaprie ani roky potom, čo opustila prehliadkové móla.

Ako jedna veľká módna šou totiž vyzerala jej svadba na Sicílii, kedy si za muža zobrala jedného z dedičov známej automobilky Alessandra Nasiho, s ktorým má malú dcéru Vivienne.  Synov Louise Thomase a Davida Leeho má z prvého manželstva s futbalistom. Kráska sa, ale ani po svadbe nevzdala svojho priezviska a je stále Šeredová, nie Nasiová.

Modelka je aktívna na sociálnych sieťach a rada sa pochváli horúcimi zábermi, ktoré v minulosti nafotila. Jedna takáto rozvášnila jej fanúšikov, ktorí ostali z jej decentného aktu príjemne prekvapení. Rodená Pražačka s výškou 181 centimetrov bola vždy pre fotografov príťažlivým objektom. 

FOTO v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 16:38