Najstaršia dcéra Borisa Kollára predvádza šatník za tisíce eur.https://www.instagram.com/ahornakova// TASR
StoryEditor

Luxusný šatník dcéry Borisa Kollára: Z tej ceny kabeliek sa vám zatočí hlava!

10.08.2023, 16:07
Celebrity

Žije si ako v bavlnke. Dcéra predsedu parlamentu Borisa Kollára (57) sa pýši luxusným šatníkom. Kúsky, ktoré jeho najstaršia dcéra Alexandra Horňáková (21) predvádza sú skutočne "créme de la créme". Kabelky prestížnych módnych značiek strieda ako na bežiacom páse. Desaťtisíce na módne kúsky, doplnky a šperky lietajú len taký fukot.

Pri pohľade na Saškine fotky z dovoleniek nejeden človek zbledne závisťou. Krásne výhľady, luxusné outfity a prepychové pokrmy, to všetko pravidelne zvečňuje mladá blondína na svojom Instagrame. Jej rovesníčky o takom životnom štýle môžu len snívať.

Najstaršia dcéra Borisa Kollára, ktorú splodil s právničkou Stankou Horňákovou je vášnivá športovkyňa. A rovnako tak je zapálená aj pre módu. Podľa jej záberov je však málo pravdepodobné, že ju stretnete v diskontných predajniach s módou. Saška sa narodila pod šťastnou hviezdou a rodičia jej zdá sa doprajú mastné vreckové. Zamilovala si značky ako Chanel, Dior, Bvlgari, Versace, Hermés, Burberry, Prada, Cartiér. Na fotografiách pózuje s desiatkami kabeliek z týchto prestížnych značiek. Pravidelne ich dopĺňa. Luxus si dopraje nie len v podobe obľúbenom dámskom doplnku. Šperky, kožuchy i luxusné topánky nemá problém si dopriať z najnovších kolekcií a rada sa nimi na sociálnej sieti pochváli. 

Bezstarostná mladosť

Na cestách po svetových metropolách ako Londýn, Dubaj, Monako, Viedeň či Miláno pózuje vždy s unikátnym kúskom. Chanel za približne 5- tisíc eur, Dior za 7-tisíc či Prada, Bvlgari, Jacquemus. Zoznam luxusných kúskov by mohol pokračovať ďalej. Priemerná nominálna mesačná mzda zamestnanca v slovenskom hospodárstve dosiahla v roku 2022 hodnotu 1 304 eur.

Keďže predseda parlamentu Boris Kollár ani s jednou z matiek svojich detí natrvalo nežije, na svojich potomkov musí platiť výživné...V prípade ex priateľky Barbory Richterovej sa vyjadril, že ide o sumu tri tisíc eur a výdavky na drahú školu. 

Richterová na spoločenských udalostiach po boku politika podobne predvádzala drahé kúsky, ale na mladú Sašku sa ani zďaleka nechytá. 

10-tisíc eur iba na jednej fotke?

Mladá blondínka je totiž schopná na jednom zábere predviesť outfit presahujúci 10 000 eur. Ináč by to bolo v prípade, ak by nakupovala dcéra multiotecka falzifikáty. K čomu sa, ale nikdy nepriznala a preto jej publikum môže stále iba polemizovať či ide o štedré vreckové od známeho tatka.

Kollár splodil podľa oficiálne medializovaných informácii 13 detí. Pred pár týždňami mu posledná v rade, Laura Vizváryová porodila syna Abnera.

Podľa tej najkrehkejšej tabuľky s vysokou toleranciou by mal podľa počtu potomkov iba na zákadné výživné mesačne posielať na účty matiek summa summarum 20-tisíc eur. Výdavky sú však podľa sociálnych sietí jeho ratolestí ďlaeko vyššie.

V prípade Kollára sa však klebetí, že by sa mal byť 15-násobným otcom. Správu priniesla jeho expartnerka Barbora Richterová, ktorá tvrdí, že Kollár má ešte ďalšie dve deti s kolotočiarkou Ľudmilou Kudriovou.

Pozrite si v GALÉRII luxusný šatník KOLLÁROVEJ dcérky Sašky

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:51