Ivan Tásler dovolenkuje v exotike.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Ivan Tásler dovolenkuje v exotike. Pozrite, koho má po svojom boku

07.08.2023, 10:00
Celebrity

Ivan Tásler (44) patrí k stáliciam na slovenskej hudobnej scéne. Spolu s kapelou odohrajú každoročne desiatky koncertov, preto si dopraje aj zaslúžený oddych. Tentokrát sa spolu s partnerkou Denisou (27) vybrali priamo do exotickej Dominikánskej republiky.

Hoci je Ivan na zdieľanie akýchkoľvek informácii zo svojho súkromia zdržanlivý, Denisa sa naopak rada pochváli krásnymi fotkami, na ktorých je častokrát aj samotný spevák.

Verná fanúšička

Z Denisiných sociálnych sietí je zrejmé, že aj ona samotná je vernou fanúšičkou kapely IMT smile. Svojho partnera často sprevádza aj na koncertoch. Obaja v spoločnosti toho druhého žiaria šťastím a dovolenky v teple si užijú aj niekoľkokrát do roka.

Leto v exotike

Exotické krajiny sú v obľube Slovákov predovšetkým počas zimných mesiacov. Denisa a Ivan si však rozprávkové pláže a tyrkysovo modré more nenechali ujsť už počas augusta. Z Denisiných fotiek je jasné, že si na oddych vybrali raj na zemi.

image

Ivan a Denisa žiaria šťastím.

Instagram/Denisa Verna
image

Z času na čas sa na fotografiách objaví aj samotný spevák.

Instagram/Denisa Verna

Sexi krivky

O tom, že má Ivan na ženy skutočne výborný vkus niet pochýb. Denisa je nie len poriadna sympaťáčka, z ktorej ide pohoda a optimizmus, ale aj krásna žena. Fotografie v plavkách na sociálnych sieťach nie sú žiadnou výnimkou a veru, nemá sa za čo hanbiť. Ivan má po svojom boku sexi kočku.

image

Takúto sexi kočku má po svojom boku Ivan Tásler.

Instagram/Denisa Verna
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 21:39