Ďalšia celebrita sa chystá na Tenerife.Jan Kroupa - TV Nova
StoryEditor

Na Tenerife si kúpila nehnuteľnosť ďalšia celebrita. Apartmán v lukratívnej štvrti!

04.08.2023, 09:43
Celebrity

Nielen Zuzana Belohorcová alebo Michal David. Na Tenerife už investovala aj česká herečka Patrície Pagáčová (34), ktorá si tam v júli kúpila mezonetový apartmán v atraktívnej lokalite. Dohodila jej ho herečka Alice Bendová, ktorá nehnuteľnosť mala pôvodne vyhliadnutú pre seba. Speváčka a bývalá porotkyňa SuperStar povedala aké s ňou má plány.

Blondínka si byt bola najprv obzrieť a padol jej do oka: „V júni som sa na ten byt bola pozrieť, v júli sa kúpil a teraz sa tam chystám v auguste, už do nového, kedy bude vymaľované, nový nábytok, aby sa to od jesene mohlo začať prenajímať,“ povedala Pagáčová webu express.cz. „Voľný bude možno už koncom leta. My tam plánujeme byť do polovice augusta a potom to už bude voľné,“ prezradila umelkyňa na tlačovej konferencii Novy.

Bude aj pre iných

„Potom sa tam znova chystáme v novembri, kedy budem mať po premiére, to by sme radi napríklad na týždeň zase prišli,“ doplnila s tým, že byt plánuje aj prenajímať, pretože toľko voľného času, aby tam mohla tráviť šesť mesiacov v roku, nemá.

Tenerife je medzi slovenskými i českými celebritami v poslednej dobe extrémne populárnou destináciou. Nielen na dovolenku, ale aj na investície. Nehnuteľnosť si tam zaobstaral nielen Michal David, ale aj Marek Stratený. Patricie Pagáčová dodala ako sa k nehnuteľnosti dosala: „Byt mám vďaka Alicii Bendovej, ona si ho pôvodne vyhliadla pre seba, ale nakoniec riešila iné nehnuteľnosti, tak ho kúpiť nemohla a prenechala mi ho. Mala som šťastie, pretože inak sa tam na podobné kúpy celkom dlho čaká,“ dodala herečka a influencerka s tým, že apartmánov na predaj nie je veľa a keď už sú, nachádzajú sa napríklad na menej atraktívnom mieste alebo sú dosť drahé.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:28