Dara RolinsProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Expartner Dary Rolins mal vážnu nehodu v Albánsku. Zasahoval aj Nedvěd

02.08.2023, 08:56
Celebrity

Otec dcéry Dary Rolins (50), Loly (15) mal na motorke nehodu. Matěj Homola (50) je vášnivý motorkár. Na dvojkolesovom tátošovi sa vybral na jazdu v slnečnom Albánsku, kde došlo k nehode. Do cesty mu vbehol pes. Dara s jej aktuálnym priateľom Pavlom Nedvědom (50), spevákovi ihneď pomáhali.

Spevák skupiny Wohnout, Matěj Homola sa vybral na dobrodružnú dovolenku do Albánska, kde sa rozhodol brázdiť cesty na svojej obľúbenej motorke. Pod kolesá sa mu počas jazdy priplietol pes. Hudobník po kolízii škaredo spadol na zem a zlomil si kľúčnu kosť. Výlet tak musel predčasne ukončiť a odletel naspäť do Česka, aby podstúpil operáciu. 

Po celý čas bola s Homolom a jeho aktuálnou partnerkou Andreou v kontakte Dara Rolins, informuje TN.cz. Bola to práve ona a jej partner Pavel Nedvěd, ktorí Homolovi pomohli. 

Homolova priateľka Andrea sa totižto Dary spýtala, či by nemohla zraneného expartnera vyzdvihnúť na letisku, inak pôjde do nemocnice taxíkom. V ten čas išla práve na vystúpenie, ale ako českému portálu prezradila, Pavel sedel vedľa nej a hneď sa sám ponúkol, že tam Homolu zavezie.

image

Dara Rolins s priateľom Pavlom Nedvědom.

Rolins má s bývalým partnerom vzťah, ktorý si nevie vynachváliť. Ako tvrdí, vychádzajú spolu dobre a sú živým dôkazom toho, že sa takto dá fungovať. Dokonca sa stretli všetci štyria, keď bol Homola so svojou partnerkou na výlete v Taliansku. Zastavili sa u nich doma a aj u nich prespali. Dobrý vzťah so svojim ex však speváčka na začiatku nemala. Dozvedela sa totiž z médii, že jej je umelec neverný a to dlho predýchavala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:24