Daniela prežíva najťažšie obdobie. Prišla o dieťatko.
StoryEditor

Obrovská tragédia v živote Daniely Nízlovej: Rozchod a prišla o bábätko

01.08.2023, 06:39
Celebrity

Twiinska, Daniela Nízlová (37) prežíva najťažšie obdobie jej života. Zdalo sa, že všetko je v najlepšom poriadku. S mladým nádejným lekárom a príležitostným hercom Victorom Ibarom (26) tvorila harmonický pár približne od apríla. Iba pár týždňov vzplanutí ich lásky prišla informácia o Danielinom tehotenstve. Bohužiaľ prišiel zvrat.

Ako informuje denník Nový Čas dvojica sa pred pár dňami rozišla. Speváčka a herec Victor Ibara sa do vzťahu vrhli po hlave a dvojica už začiatkom júna potvrdila, že čakajú bábätko.

Daniela a Victor začali tráviť všetok čas aj s Danielinou rodinou. Dokonca ho zahrnula aj do života jej dcérky Lindy (3), ktorú má speváčka s bývalým partnerom, futbalistom Stanislavom Lobotkom (28). Podľa informácii Nového Času však dnes už viac netvorí Daniela pár ani s Victorom. Práve on sa mal stať otcom Danielinho druhého dieťaťa. 

So slzami v očiach Daniela Novému Času priznala, že prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom a s exotickým Victorom ich začínajúci vzťah aj ukončili. 

image

Victor a Daniela sa po niekoľkých mesiacoch rozišli

Rýchly spád

Informáciu, že speváčka tvorí pár s hercom nikto netušil. Až keď sa objavili spolu ruka v ruke na večierku Let´s Dance v apríli tohto roku ostali fanúšikovia v šoku. Victor totiž krátko pred tým, tvoril harmonický pár s mladou Kristínou o to viac prekvapujúce bolo toto spojenie. V každom prípade dvojica pôsobila šťastne a krátko na to oznámili i to, že budú rodičia. Bohužiaľ ich spoločná budúcnosť sa ranou osudu rozpadla. Pravý dôvod rozchodu vie len Daniela a Victor, ktorí zatiaľ mlčia. Či sa rozišli v dobrom je otázne. Kedysi totiž spolu pridávali na sociálne siete spoločné fotografie. Teraz sú natvrdo vymazané.

Opora aj v prvorodenej dcérke Linde 

Tmavovláske však robí radosť trojročná dcérka Linda, ktorú má s futbalistom Stanislavom Lobotkom. Dvojica sa rozišla približne po dvoch rokoch spolužitia. Väčšinu roka bývali v Neapole, kde futbalista pôsobil. Po ukončení vzťahu sa Daniela s dcérou Lindou presťahovala na Slovensko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:10