Eva Cifrová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Modelka Eva Cifrová pózuje na odvážnych fotografiách spolu s partnerom

28.07.2023, 08:00
Celebrity

Bývalá playmate, Eva Cifrová (40) je v očakávaní svojho prvého bábätka. Rozhodla sa preto, že si spoločne s partnerom zveční toto krásne obdobie. Pred objektívom im to veľmi pristalo. Eva sa pred fotoaparátom cíti ako ryba vo vode a so zábermi, ktoré nedávno vznikli, sa pochválila aj svojim fanúšikom.

Z fotiek, ktoré modelka nedávno zverejnila na svojich sociálnych sieťach ide nie len pohoda, ale aj láska a neha. A hoci sú na prvý pohľad romantické, Eva nezostala nič dlžná svojej povesti. Aj s tehotenským bruškom na nich vyzerá poriadne sexi.

Rozprávkové fotenie

Nie je nič výnimočné, že sa mamičky v období očakávania svojho potomka dávajú fotiť s tehotenským bruškom. Eva však celé fotenie poňala tak trošku umelecky, výsledkom čoho sú fotky, ktoré sú nie len romantické, ale aj sexi. Všetko však s vkusom a bez zbytočných provokácií. Samotná Eva pri fotkách opisuje, že chcela fotky ako zo sna. A to sa jej podarilo na 100 percent. Zároveň dodala: „A sen o malej princeznej sme si vysnívali spolu s Lukášom Krnoulom“.

image

Romantická Eva.

Instagram/Eva Cifrová

Nešlo to hladko

Eva sa netají tým, že po bábätku túžila už dlhšie, no nešlo to prirodzenou cestou. Práve preto s partnerom Lukášom podstúpili umelé oplodnenie, vďaka ktorému sa im, tak ako mnohým ďalším párom, podarilo splniť si sen o rodine a dieťatku. Sympatickej modelke by sa malá princezná mala narodiť v dohľadnej dobe.

image

Eva s partnerom Lukášom.

Instagram/Eva Cifrová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 15:28