Tereza Pergnerová vyzerá výborne.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Moderátorka Tereza Pergnerová o drogovej minulosti. Žily má v katastrofálnom stave!

27.07.2023, 15:02
Celebrity

Bývalá televízna hviezda a idol tínedžerov Tereza Pergnerová (49) sa prvýkrát k problému s drogami verejnosti priznala v roku 1995. Drogy začala brať už v roku 1993 a opakovane sa neúspešne pokúšala liečiť zo závislosti na heroíne. Nakoniec nad drogami vyhrala a je už roky "čistá". Tento drsný životný štýl ju už, ale naveky poznačil. Následky drôg bohužiaľ pociťuje dodnes!

Roky si drogy aplikovala injekčne do žily, preto teraz majú lekári poriadny problém, keď jej majú zobrať krv: „Teraz, keď mi naberajú krv, tak musím na ARO. Berú mi ju zo slabín, mám úplne porušené riečisko, tým, ako som si pichla často, nie je možné nájsť žiadnu žilu. Buď sú tvrdé alebo sa stratili,“ priznala Tereza Pergnerová v programe 13. komnata.

image

Tereza Pergnerová vyzerá výborne.

Profimedia - Standardni obsah

Zbaviť sa nadobro drôg bol pre ňu veľký boj. Na prvýkrát sa jej to nepodarilo: „Abstinovala som, povedala som si, že už to nechcem brať. Podarilo sa to týždeň, niekedy mesiac, a potom som už v tom išla zase... Bol to kolotoč, z ktorého som sa nedokázala dostať. Z toho večného prestavania som bola už unavená. Kedykoľvek som si dala heroín, okamžite som zaspala, prebudila sa za niekoľko hodín a bolo mi zle, tak som si pichla znova. Takto to funguje. Nežijete, a to vás robí slobodným, pretože sa vás nič netýka. Žiadna problematika tohto sveta, nemáte žiadnu dôležitosť, ste sám uprostred ničoho. To je sila heroínu,“ zverila sa moderátorka v televíznom programe o svojej osobe.

Moderátorka má syna Samuela, s ktorým o drogách otvorene hovorí: „Vie, že som brala drogy a že som za ne minula všetko, čo som mohla. Vie, že drogy sú veľmi nebezpečné. Povedala by som, že je jediný v škôlke, kto to vie. Tomu môjmu drogovému obdobiu hovorí, že som bola hlúpa. Pretože tú formuláciu vymyslel on, tak ju prijímam a rešpektujem. Časom sa, myslím, dopracujeme k pravdivejším vetám," povedala pre idnes.cz.

Asi najviac sa vo svojom živote hanbí za nahé fotky v erotickom časopise: „Štve ma, že som nebola triezva, keď som sa rozhodovala, či to vziať. Pretože to rozhodnutie by bolo iné. Jasné, že dôvodom boli prachy, ale to mi dneska príde málo." Blondínka vtedy intímne zábery nafotila za tri milóny českých korún. 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/pergnerova-ostuda-fotografie-v-leu.A050207_113119_lidicky_lf

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:39