Dagmar Havlová sa rozhodla skončiť s herectvom.FALCON
StoryEditor

Dagmar Havlová končí, rozhodla sa ísť do dôchodku. Posledná vec, ktorú urobí!

24.07.2023, 09:52
Celebrity

Dagmar Havlová (70) v týchto dňoch pilne zarezáva na pľaci, kde natáča nový a zároveň posledný film, v ktorom sa mihne. Po jeho dokončení sa rozhodla zavesiť herectvo na klinec. Bývalá prvá dáma odchádza do hereckého dôchodku. Venovať sa bude iba svojej nadácii.

Herečka a bývalá prvá dáma Dagmar Havlová prezradila, že už túži po odpočinku a chce si užívať rodinu: „Musím teraz dokončiť film, ktorý mám roztočený, ale asi som túto kapitolu uzavrela. Už sa mi veľmi nechce pracovať, chcela by som trošku žiť. Hovorím to desať rokov a aj tak to nešlo. Nadácia, potom musím absolvovať spoločenské udalosti... Ale ten film, čo teraz natáčam, je, myslím, posledný. Napríklad príde scenár, ktorý ma uchváti. Príbeh ženy, ktorý ma zaujme natoľko, že by som ho chcela točiť. Ale ešte neprišiel,“ vyhlásila Havlová s tým, že by si rada užívala pokoj a nedá sa prehovoriť za žiadnu cenu ísť pred kamery..

Dagmar Havlová sa bude odteraz venovať rodine, najmä dcére Nine a vnučkám Sofii a Stelle, na ktoré je náležite pyšná. Vo vnučke Sofii navyše vidí samú seba, je totiž úspešnou jazdkyňou. „Je neohrozená a statočná. Tiež som jazdila na koni. Vo francúzskom filme aj na dámskom sedle. V seriáli Cirkus Humberto za jazdy naskakovala aj zoskakovala z koňa. Stála na ňom aj robila tzv. holubičku. Ale bola som istená!!! 105 cm by som ale ako školák neskočila ani za nič. Gratulujem, princezná moja,“ podelila sa o jej úspechy minulý rok.

Dagmar Havlová sa preslávila ako herečka pod priezviskom Dáša Veškrnová. V roku 1997 si zobrala za manžela vtedajšieho českého prezidenta Václava Havla a stala sa prvou dámou našich západných susedov.

Ako manželka prezidenta musela byť elegantná a štýlová. Potrpela si na dobre sediace kostýmy, tvídová saká, brošne, ale aj blúzky. V roku 2008 bola navyše Českou módnou akadémiou vyhlásená za najelegantnejšiu ženu Českej republiky. Určite by tento titul obhájila aj dnes.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:41