Známe tváre povedali prečo prepadali pochmúrnej nálade a kde vyhľadali pomoc.
StoryEditor

Depresia v slovenskom šoubiznise: Títo priznali psychické problémy aj lieky!

19.07.2023, 13:06
Celebrity

Húfne sa priznávajú. Celebrity sa už nevyhýbajú kedysi pálčivej téme. Rozhodli sa strhnúť pozlátko a začali priznávať momenty, kedy sa pasovali s vážnymi duševnými chmúrami. Niektorí si nevedeli rady a nepomohol ani psychoterapeut. Museli siahnuť po antidepresívach. Pozrite sa, ktorí herci a moderátori s čím bojovali a ako sa z nekontrolovateľného smútku dostali.

Wanda Hrycová (45)

Známa filmová producentka Wanda Adamík Hrycová otvorene priznala vážne zdravotné problémy, ktoré ju začali sužovať pred rokom a pol. Okrem tlakov na hrudi a konštantnej únavy nemala absolútnu radosť zo života. Tento stav ju dohnal k odborníkovi a na probléme začali pracovať. Blondínka musela siahnuť po medikamentoch, ktoré už vysadila. 

„Áno, aj mne sa zdalo byť nepochopiteľné ako môžem ja, zdravá žena so zdravými deťmi, v zdravom a milujúcom partnerskom vzťahu, so zdravými vzťahmi v rodine a medzi kamarátmi, spokojná v práci, teda bez nejakých zjavných životných problémov, mať problém sama so sebou... a predsa!," rozobrala na drobné svoj problém, ktorého podstatu hľadala ťažko.

Lenže aj keď jej hlava hovorila, že je všetko v poriadku, telo protestovalo: „Ak trpíte podobnými symptómami ako pred rokom a pol ja, konštantná únava, hrča v hrdle, tlaky v hrudi, samovoľné plačlivé stavy, ak proste nemáte radosť zo života, nepodceňujte to a zbytočne netrpte. Vyhľadajte psychiatra alebo aspoň psychoterapeuta a oni vás už nasmerujú a pomôžu. A naozaj sa pomôcť dá. Pozrite na mňa! Už len týždeň medikácie a som fit. Zdravá a spokojná aj bez liekov," napísala opäť veselá Wanda. 

image

Wanda Adamík Hrycová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 15:57