Mária a Marián sú stále zamilovaní.Instragram/Mária Čírová
StoryEditor

Dovolenka vo dvojici. Pozrite sa, kde si užíva romantiku Mária Čírová

19.07.2023, 14:00
Celebrity

Mária Čírová (34) je jednou z našich najlepších speváčok, no okrem toho je aj mamou na plný úväzok. A hoci si najčastejšie užíva dovolenku v kruhu celej svojej rodiny, tentokrát urobila výnimku. Spolu s manželom, Mariánom Kachútom (49) sa vybrali do jeho vysnívanej destinácie, Toskánska. Samozrejme vo dvojici.

Manželia sú aj po rokoch spoločného života do seba zamilovaní a na tom, aby ich vzťah fungoval obaja neustále pracujú.

Rodinný život

Mária je rodinne založená a počas roka má čo robiť, aby svoje rodinné aktivity skĺbila s tými pracovnými. Niet sa čo čudovať, že každú voľnú chvíľu trávi so svojimi ratolesťami, Hugom (14), Zoe (11) a najmladším Rubenom (3). Ako sama hovorí: „Vždy keď sa nám podarí vycestovať na rodinnú dovolenku a na pár dní úplne vypnúť, je to niečo, z čoho čerpáme energiu na veľmi dlhé obdobie.“ Tentokrát však urobila výnimku a do zahraničia vycestovala len v spoločnosti manžela.

Romantické Taliansko

Nie je žiadnou novinkou, že Taliansko je Máriinou srdcovou záležitosťou. Speváčka sa dokonca taliančinu učila a zdá sa, že aj toto majú s manželom spoločné. Na sociálnych sieťach Mária hovorí, že cesta do Toskánska bol práve sen jej manžela. „Posielame pozdravy z viníc, nádhernej oblasti Valdobbiadene, Veneto - Taliansko. Toto bol sen môjho manžela, ísť sem vo dvojici a vychutnať si najlepšie prosecco sveta, dokonalú prírodu, pozerať sa zblízka na Glera - odrodu hrozna, z ktorej sa prosecco vyrába.“

„Leto je náš rodinný čas a každý rok sa ho nevieme dočkať. Nekoncertujeme, nerobíme fotenia a akcie, venujeme sa deťom a sebe. Snažíme sa veľa cestovať, spoznávať nové miesta, pre deti organizujeme rôzne tábory a chodíme na výlety. Ja, ako mama, sa rada venujem aj iným činnostiam, ktoré rodina oceňuje – rada pečiem a varím. Bavilo ma to celý život, ale až počas lockdownu som mala dostatok času na to, aby som sa tejto záľube venovala naplno. Okrem toho, že ma to bavilo a riešilo to našu situáciu doma, chcela som inšpirovať aj ostatné ženy – že netreba všetko vnímať tak negatívne. Že si vieme zamestnať hlavu i ruky a niečo sa spolu naučiť. Teraz, keď sme zas všetci pracovne vyťažení, pečiem menej, ale keď tá chvíľa príde, náležite si ju užívam,“ povedala Mária o letnom období pre magazín Evita.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 14:26