Lily-Rose Depp v seriái The Idole.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dcéra Johnnyho Deppa, Lily v novom seriáli ukazuje viac, ako sa sluší. Erotika v priamom prenose!

17.07.2023, 14:55
Celebrity

Krásna dcéra herca Johnnyho Deppa (60) a herečky Vanessy Paradise (50), Lily-Rose Depp (24) má za sebou prelomovú rolu. Dá sa povedať, že seriál The Idol ju zviditeľnil najviac ako sa doteraz dalo. Neviete na čo sa máte skôr pozerať. Či na jej nahé poprsie, vystrčený zadok či milostné scény.

Seriál opisuje mladú talentovanú speváčku, ktorú prevalcuje depresia a namiesto toho, aby sa pripravovala na nákladnú koncertnú šnúru zamiluje sa do manipulátora, ktorý ju od práce rozptyluje. Problém začína, keď ľudí okolo nej z hudobnej brandže stojí táto romanca milióny dolárov a hviezdičku potrebujú vrátiť späť do formy. 

Hlavnú postavu stvárňuje Lily Rose Depp, ktorá kývla na skutočne horúce scény. 

Mladá blondínka predvádza masturbáciu, svoje prednosti hore bez a sex bez zábran. V tomto seriáli nie je o erotické scény núdza. Ale Deppovej dcére Lily sadla táto rola ako ušitá na mieru. Nenásytnú tínedžerskú hviezdičku s cigaretou v ruke v posteli či v saune nemôžete neveriť. Jej herecký um sa nedá poprieť. Po oboch rodičoch nezdedila iba krásu, ale aj talent. Pod seriál sa podpísal hudobník The Weeknd, ktorý si strihol rolu jej milenca.

Koho nechytia ladné krivky odvážnej Lilly určite sa zapozerá na dokonalé kostými a rozľahlú vilu, v ktorej sa celá dráma odohráva.

V sedemnástich rokoch sa stala tvárou novej kampane Chanel a siahla, tak už vtedy na módne výslnie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 12:34