Dorota Nvotová leto trávi v nemocnici.Instragram/Dorota Nvotová
StoryEditor

Dorota Nvotová skončila na infekčnom: Dôvod vás prekvapí

16.07.2023, 14:00
Celebrity

Dorota Nvotová (40) si takéto leto rozhodne nepredstavovala. Namiesto dovolenky a pracovných aktivít je izolovaná na 14 dní na infekčnom oddelení na bratislavských Kramároch. Syna Filipa totiž hospitalizovali s boreliózou. Dorota prostredníctvom sociálnych sietí upozorňuje rodičov, aby dávali pozor pri pobyte vonku.

Liečba

Dorota teda nasledujúcich 14 dní strávi v izolácii na infekčnom oddelení spolu so svojim synom. Ten bude na pozorovaní a bola mu nasadená liečba antibiotikami. Dorota varuje rodičov, aby seba aj svoje deti po pobyte vonku radšej hneď osprchovali a dbali aj na používanie repelentov, ktoré môžu prisatiu lariev aj samotných kliešťov zabrániť.

Problém v nemocnici

Dorota však ani tu nezostala nič dlžná svojej povesti a počas pobytu si všimla, že všetko jedlo, ktoré im v nemocnici servírujú je v plaste. Toto bolo zavedené ešte počas pandémie Covid 19. Pandémia je už síce dávno za nami, no plasty v nemocniciach zostali. Dorota je známa svojim ekologickým prístupom, preto sa rozhodla, že zistí, či je za podávaním jedál v plaste len prebytok obalov ešte z tohto obdobia, alebo je za tým opäť nejaký zaujímavý biznis. Nuž, nechajme sa prekvapiť ako to celé dopadne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:11