Obľúbené české moderátorky Lucie Borhyová, Kristina Kloubková Bastienová (vpravo).Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Známa moderátorka skončila v rukách psychiatra. Tlak, ktorý nezvládla

12.07.2023, 09:36
Celebrity

Nikomu by ani nenapadlo, že moderátorka Kristina Kloubková (46) zvádzala obrovský vnútorný boj, ktorý ju dohnal až na psychiatrickú liečebňu. Stále usmieta a pozitívna blondínka. Tak by ju asi popísali televízni diváci i fanúšikovia. Nikomu by ani nenapadlo čo sa v nej odohráva. Česká moderátorka otvorene prehovorila o psychických problémoch.

O temnom období svojho života prehovorila moderátorka televíznych správ na Nove v programe Polhodinka. „Mala som na seba veľké nároky, byť skvelá mama, robiť s dcérou školu, pomáhať jej, variť teplé večere, do toho práce. Ten tlak som si na seba vyvíjala sama. To, že neviem povedať nie. Hromadilo sa to, začalo mi vypínať telo a raz to skončilo takým kolapsom,“ zverila sa Kloubková.

Pred troma rokmi sa Kristina psychicky zrútila. Jej partner Václav Kuneš ju odviezol do nemocnice, kde jej ihneď nasadili antidepresíva a odporučili liečbu u psychiatra. „Bolo to ťažké, skĺbiť materstvo, prácu, tú rýchlu dobu, keď nie je na nič čas. Mala som na seba veľké nároky, nevedela som povedať nie. Hromadilo sa to a telo začalo vypínať,“ opisuje Kristina prvé náznaky problémov.

image

Kristinu jej partner Václav Kuneš po kolapse ihneď odviezol na kliniku, kde sa úspešne liečila.

Profimedia - Standardis

Kristine boli okamžite nasadené antidepresíva, čo vtedy niesla veľmi zle. Tri a pol roka tiež dochádzala k psychiatrovi na terapie. Po lekárovi, ktorému sa zverovala so svojimi pocitmi, sa jej dodnes cnie. „Stýkať sa tri a pol roka s človekom každý týždeň nie je len tak. To rozlúčka pre mňa bola emočne náročná. Bolo to ako rozchod s partnerom,“ zverila sa Kloubková. Teraz už má ale blondínka to najhoršie za sebou. Na lieky nesala už vyše dvoch rokov a stresové situácie zvláda oveľa lepšie.

Kristina Kloubková pochádza z tanečnej rodiny, a preto nebolo divu, keď sa už v 6 rokoch začala venovať tancu. Vyštudovala balet na tanečnom konzervatóriu a následne 8 rokov tancovala v muzikáloch v rôznych brnenských divadlách. 

Objavila sa v televízii aj ako herečka. Strihla si malé role vo filmoch Vratné fľaše či Milenci a vrahovia. V roku 2007 začala moderovať show Bailando a o 2 roky neskôr sa stala moderátorkou Popoludňajších televíznych novín na českej televízii Nova. Od roku 2020 úspešne moderuje ranný program na Nove.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 14:21