Dara si stavia svoj vysnívaný domov.Instragram/Dara Rolins
StoryEditor

Takýto luxusný výhľad bude mať Dara Rolins zo svojej rozostavanej vily v Taliansku

11.07.2023, 08:00
Celebrity

Nie je žiadnym tajomstvom, že v slnečnom Taliansku si stavia svoju luxusnú nehnuteľnosť jedna z najznámejších slovenských speváčok, Dara Rolins (50). Rozostavanú vilu už teraz nazýva svojim domovom a pravidelne kontroluje, ako práce na nej pokračujú. Hniezdočko si chystá s partnerom Pavlom Nedvědom (50)​, ktorý dlhe roky pôsobí v Taliansku.

Hniezdočko lásky buduje speváčka so svojim partnerom, Pavlom Nedvědom. Miesto, ktoré si pre ich nový domov vybrali je skutočne nabité romantikou. Pri talianskom jazere Lago Maggiore, ktoré je vychytená destinácia pre smotánku z celého sveta bude mať s Pavlom a dcérou Lolou druhý domov. 

Keď sa nadýchnete, vo vzduchu cítite sviežosť. Pred vami sa, ale rozprestiera obrovské jazero s alpskými pahorkami v diaľke. Kto by vodnú plochu chcel obísť autom, musel by si vyhradiť takmer štyri hodiny. Na bohom zabudnutom mieste, ktoré si vybrali Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd, nestretnete žiadne davy turistov. Ideálny priestor, ak ste slávna celebrita a hľadáte pokoj na dôchodok. Takéto bývanie si slovenská speváčka a česká futbalová legenda vysnívali v čase, keď verejnosť o ich vzťahu netušila. 

V plnom prúde

Dara sa so svojimi fanúšikmi pravidelne delí aj o svoje súkromie. A nie je tomu inak ani teraz. Pred pár dňami zverejnila pár záberov priamo zo slnečného Talianska. Práve tam je v plnom prúde výstavba ich vily, priamo pri jazere Lago Maggiore. Dara k príspevku napísala: „Na kontrole u nás doma“.

Z fotografií je jasné, že okrem nej sa tejto kontroly zúčastnila aj Darina dcéra Laura, ktorej hudobníčka nepovie ináč ako Lola a tiež nechýbal blond športovec Pavel.

image

Stavba je v plnom prúde.

Instragram/Dara Rolins

Luxusný výhľad

Čo vás však určite prekvapí je nádherný výhľad. Už fotografie hovoria o tom, že ich nový domov sa bude nachádzať priamo nad vyhľadávaným jazerom a výhľad naň je priam luxusný. Je teda zrejmé, že aj cena pozemku iste zodpovedala tomu, čo novým majiteľom ponúka.

Hoci sa Dara väčšinu roka zdržiava v Prahe, možno ju táto scenéria bude do Talianska ťahať o niečo častejšie. Z Prahy je to k tomuto čarovnému miestu necelých 10 hodín autom, čiže nie je žiadny problém si tam odskočiť aj niekoľkokrát do roka.

image

Dara toto miesto už teraz nazýva domovom.

Instragram/Dara Rolins
image

Takýto pohľad sa ponúka priamo z pozemku.

Instragram/Dara Rolins
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 10:50