Speváčka Markéta Konvičková prekvapila pred pár dňami na poslednej akcii skvelou vizážou.
StoryEditor

Speváčka Markéta Konvičková: Nadávali jej do alkoholičiek, pritom trpela vážnou chorobou

11.07.2023, 07:00
Celebrity

Bývalá Superstaristka Markéta Konvičková (29) bojovala s vážnou diagnózou. Dlho si problém nechávala pre seba a iba naznačovala, aké problémy jú sužujú. Bolo vidieť, že blondínka pribrala a vtedy ju začalo publikum odsudzovať. Jej vizáž sa zmenila a málokto tušil prečo. Neriešila to. Až teraz priznala čo za jej zmenou stálo.

Nie je to tak dávno, čo sa speváčke Markéte Konvičkovej (29) zrazu otočil život hore nohami. Cysta na vaječníku sa ukázala byť vzácnym druhom nádoru. Teraz má, ale konečne všetko za sebou a vracia sa silnejšie a príťažlivejšia. 

Teraz sa rozhodla o svojich problémoch otvorene rozprávať. Ako priznala, boli chvíle, kedy sa za seba hanbila a ľudia jej nadávali do alkoholičiek!

"Nemala som našťastie rakovinu. Mám vzácny druh nádoru, ktorý sa nevylieči už nikdy, maximálne zastaví rast a šírenie. Vraj sú to dobré nádory. Podstatné je, že sa už cítim dobre, našli sme príčinu problému a som pod kontrolou,“ uviedla pred časom na sociálnej sieti.

Kvôli tejto chorobe pred rokmi Markéta viditeľne opuchla, prišla o väčšinu vlasov a musela nosiť parochne. „Nebolo to príjemné obdobie. A hlavne z toho dôvodu, že som chorobu tajila a musela od ľudí na internete v komentároch čítať, že som napuchnutá alkoholička. To mi veľmi nepomáhalo na psychike,“ prezradila pre Aha!. Teraz natočila videoklip, kde je v skvelej forme a Markéta si musí zaklopať na čelo, že sa všetko na dobré obracia. V exotike natočila nový videoklip, kde sa cítila ako ryba vo vode. Mama takmer trojročnej Amálky sa naplno vrhlo do práce a svedčí jej to. Duet nahrala s českým spevákom Janom Bendigom. Spája ich nie len spevácka šou či hudba, ale aj kamarátstvo.

Blondínka priznala, že s ochorením už bude musieť byť navždy pod dohľadom odborníkov. Nie je žiadne tajomstvo, že je často  hospitalizovaná, pretože jej nádor ovplyvňuje i iné orgány. Speváčka bojuje ako levica. Drží sa rád lekárov a to jej v živote pomáha. 

FOTO zmeny nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:27