Alena Heribanová s priateľom Konradom.
StoryEditor

Návrhár Fero Mikloško odpálil módnu šou plnú vášne. Dorazila Heribanová s priateľom

10.07.2023, 10:00
Celebrity

V sobotu predviedol známy slovenský návrhár František Mikloško (47) nové modely. Prevládala dramatická sieťka, ktorá v kombinácii s telovou spodnou bielizňou nechávala na ženskom tele pri pohľade množstvo fantázii. Spolu s ním predviedli šaty aj ďalší návrhári. Sexi tanečnú šou predviedli aj Dominika Rošková a Vratko Sirági. Akciu si nenechala ujsť Alena Heribanová (68) s priateľom.

Exkluzívnu módnu show Kvetinové svety v Piešťanoch si nenechalo ujsť mnoho známych tvári. Medzi nimi aj moderátorka Alena Heribanová s nemeckým priateľom Konradom. Dlhoročná moderátorka je známa svojou vášňou k móde a roky patrí medzi klientov Fera Milkoška. Nenechá si ujsť žiadnu jeho prehliadku. Alena Heribanová je dokonca rodáčka z Piešťan. Do karát jej teda zahrali dva srdcu blízke momenty.

Originálne modely módneho dizajnéra Fera Mikloška boli hlavným bodom večera. Priestor, ale dostali aj ďalšie nádherné modely z dielne Veroniky Hložníkovej, Dary Fashion a Idy Sandor. V piešťanskom hoteli sa, tak niesol uplynulý víkend v znamení štýlu. 

Po zotmení tanečníci z Let´s Dance, Dominika Rošková a Vratko Sirági predviedli tanec plný vášne a dotykov. Pohľad na týchto dvoch famóznych tanečníkov bol skutočným zážitkom.

FOTO z prehliadky nájdete v GALÉRII  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 04:52