Dcéra Patrície Vittekovej sa snaží ísť v maminých šľapajách.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Vitteková a Nízlovej EX! Neuveríte čo týchto dvoch spojilo

10.07.2023, 14:00
Celebrity

Meno Cynhia Vittek (15) sa čoraz viac skloňuje v súvislosti hudbou. Mladá speváčka svoju lásku a vášeň pre hudbu zrejme zdedila po svojej mame, Patrícii Vittek (43). A hoci sa zdalo, že Cynthia viac inklinuje k tancu, spevu momentálne venuje oveľa viac času aj energie. Dueat plánuje s Nízlovej ex!

Dcéra celebritnej mamy Patrície Vittekovej, Cynthia alias Thia nie je na  hudobnej scéne žiadny nováčik. Neraz sa objavila na rôznych spoločenských akciách a tých, ktorí ju počuli očarila nielen svojim hlasom, ale aj tým s akým citom svoje piesne spieva.

Od tanca k spevu

Thiin talent prominentní rodičia objavili už dávno, no v úplne inom smere než v tom, ktorým sa uberá dnes. Z Thie bola a stále je skvelá tanečníčka, ktorá má za sebou nielen veľa súťaží, ale aj ocenení. O to väčším prekvapením pre rodičov bolo, keď ich druhorodená dcéra prejavila oveľa väčší záujem o hudbu a spev. Niet pochýb, že práve spevácky talent zdedila po svojej mame, Patrícii, ktorá je dnes aj jej manažérkou.

Emócie

Thia o sebe hovorí ako o človeku, ktorý je veľmi emočne založený, no nie vždy vie o svojich pocitoch otvorene rozprávať. Vyjadruje sa predovšetkým prostredníctvom hudby a spevu, čoho dôkazom je aj jej prvý singel: Girl next door. Práve v ňom sa vyspievala zo všetkého, čo ako malá aj v dôsledku rozchodu rodičov musela zvládnuť.

Nový singel

V týchto dňoch je mladučká speváčka v nahrávacom štúdiu v Prahe a nie je tam sama. Na sociálnych sieťach sa pochválila, že niečo chystá a to v spolupráci s Matúšom Kolárovským, ktorého poznáte pod umeleckým menom Yael. Vyzerá to tak, že Thia ani počas prázdnin neoddychuje a spevu venuje všetok svoj voľný čas.

Matúš je otcom dcérky speváčky z dua Twiins, Veroniky Nízlovej. K dcére Nei sa exotický spevák dlho nehlásil. Nakoniec obaja rodičia našli k sebe cestu a snažia sa byť pre malú najlepší rodičia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:34