Ivana stavila aj tento rok na pohodlný no sexi festivalový outfit.Instagram Ivana Gáborík
StoryEditor

Pozrite kam si to Gáborikovci namierili priamo z Chorvátska...

08.07.2023, 14:00
Celebrity

Gáborikovci si leto užívajú naplno. Len nedávno sa vrátili zo slnečného Chorvátska, kde si rodinnú idylku vychutnávali vo svojej vlastnej nehnuteľnosti a dnes sa zabávajú na jednom z najväčších festivalov na Slovensku, Pohode.

Ak si však myslíte, že na Pohode je len sympatická Ivana (36) v spoločnosti svojho manžela, Mariána Gáboríka (41), ste na omyle. Tentokrát sa Pohody zúčastnila celá rodina, vrátane ich dvoch dcér. Podľa Ivaniných slov však má aj táto zostava svoje čaro.

Pohoda

Ivana si v týchto dňoch užíva slnečné lúče priamo na festivale Pohoda. Spoločnosť jej robí manžel, ale aj dcéry Bella a Leia. A zdá sa, že mladá rodinka sa poriadne zabáva. Ivana na svojich sociálnych sieťach zverejnila krátky zostrih z uplynulých dní a skonštatovala: „Takto. Boli časy ked na Pohode bola o čosi väčšia pohoda. Ale toto má rovnako svoje čaro.“ Nuž, pravda je taká s deťmi je to vždy o niečo náročnejšie. Ani to ich však neodradilo od toho, aby si spoločne užili dobrú hudbu a pohodu.

Festivalový typ

Bývalá tanečníčka je vernou fanúšičkou Pohody. Pravidelne sa jej zúčastňovala aj v minulosti. Nebolo to však vždy len o zábave. Na známom festivale dokonca bola aj pracovne v spoločnosti Katky Jakeš, s ktorou kedysi vlastnili spoločnú značku. Láska k hudbe a tancu sympatickú Ivanu sprevádza neustále. V slnečnej Kalifornii si dokonca pár rokov dozadu nenechala ujsť ani jeden z najznámejších festivalov, Coachella. A tak ako pred rokmi, tak aj dnes jej to mimoridane pristane a prihliada aj na svoje festivalové outfity. 

image

Na Pohode s Katkou Jakeš.

Instragram Ivana Gáborík
image

Ivana na Coachelle.

Instragram Ivana Gáborík
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 21:14