Russell Crowe sa svojou priateľkou a synmi prechádzal po kolonáde v Karlových Varoch.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Herec Russell Crowe je v Karlových Varoch. Rozdával podpisy a zaujal ho nenápadný výklad

29.06.2023, 11:18
Celebrity

Známy Gladiátor priletel v stredu na veľkolepý filmový festival v Karlových Varoch, ktorý odštartuje v piatok. Svetový herec Russell Crowe (59) je viditeľne zaguľatený a s hustou bradou. Napriek tomu ho na ulici fanúšikovia spoznávali a on bol na nich veľmi milý. Uličky Verov ho viditeľne zaujali. Na svojom profile ich spomína s nadšením.

Russell Crowe je v Karlových Varoch prvýkrát. Chvíľku si oddýchol v Grandhoteli Pupp, kde je v jednom z luxusných apartmánov ubytovaný. Po príchode a malom osviežení v komnate sa so synmi Charlesom a Tennysonom a ďalšími ľuďmi vydal na kolonádu. Chalanov má herec s exmanželkou Daniellou Spencerovou. Do Varov ho sprevádza pôvabná blondínka, ktorá Russela drží za ruku. 

Počas prechádzky rozdal desiatky autogramov a navštívil miestne obchody. Majitelia ho nadšene vítali. Herec sa s nimi aj ochotne odfotil. Je zrejmé, že filmový Gladiátor nemá hviezdne maniere a na svojich priaznivcov je veľmi milý.

„Ó môj bože… Karlove Vary sú nádherné,“ napísal na Twitter Crowe a pridal dve fotky z kúpeľného mesta. Vary ho jednoducho dostali do varu, a čo až v piatok večer brkne do strún!

„Zdvihni zadok, nasadni do autobusu, vlaku, lietadla alebo auta. Uži si príležitosť, ktorá je priamo pred tebou. Karlove Vary sú historicky dôležitým a krásnym kúpeľným mestom, ktoré v minulosti hostilo Beethovena... Chopina... Wolfganga Amadea Mozarta...“ napísal pred pár dňami zjavne nadšený umelec.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:37