Madonna ruší koncerty.REUTERS
StoryEditor

Speváčka Madonna ruší koncerty. Jej zdravotný stav sa zhoršuje

29.06.2023, 11:00
Celebrity

Hviezda hudobného neba, speváčka Madonna (64) nie je v dobrej kondícii. Jej nadchádzajúce turné je v ohrození. Diva ruší koncerty. Skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti.

„Všetci sme sa báli, že ju stratíme,“ prelomila mlčanie rodina kráľovnej popu Madonny po tom, čo už ďalej kvôli rušeniu nadchádzajúcich koncertov nešlo utajiť, že speváčka je vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti. „Myslí si, že neporaziteľná,“ nechal sa počuť jeden z členov vydesenej rodiny. Nakoniec energická speváčka dokazuje, že v hudobnej sfére je.

Madonna bola prevezená do nemocnice v sobotu vo vážnom stave po tom, čo ju našli v bezvedomí. Ihneď musela byť intubovaná. „Pripravovali sme sa na najhoršie. Nikto nevedel, ako sa situácia vyvinie,“ cituje britský Daily Mail nemenovaného člena Madonniny rodiny, ktorá sa okamžite zišla na miesto.

Bijú na poplach

Až v stredu jej manažér Guy Oseary oznámil svetu pravdu. Stav je taký vážny, že speváčkin tím musel odložiť začiatok severoamerického turné, ktoré malo odštartovať 15. júla veľkolepou show v kanadskom Vancouveri. Bez bližších detailov uviedol, že príčinou vážneho stavu a následnej hospitalizácie bola „závažná bakteriálna infekcia“. Okrem informácie o okamžitej nutnosti prerušiť všetky pracovné aktivity vo vyhlásení uviedol, že jej stav sa lepší. Napriek tomu zostáva v lekárskej starostlivosti.

Príbuzný prezradil Daily Mailu, že celá rodina strávila niekoľko dní v absolútnej neistote, či to Madonna „zvládne“. O šokujúcom kolapse hovorí ako o „poslednom varovaní“. Madonna sa vraj extrémne tvrdo pripravovala pre nadchádzajúcu koncertnú šnúru čo ju pravdepodobne dobehlo.

„Báli sme sa, že ju stratíme. Stav bol veľmi vážny, nepredikovateľný. Preto sme to držali v úplnom utajení,“ dodal zdroj z rodiny. Podľa Madonninho hovorcu je tu veľká pravdepodobnosť úplnaho zotavenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:42