Herečka Janka Kovalčíková si v mladosti prešla rôznymi brigádami.Archiv MAFRA
StoryEditor

Známa herečka si zarábala netradičným spôsobom. O bizarnejšej brigáde ste ešte nepočuli!

30.06.2023, 08:00
Celebrity

Herečka Janka Kovalčíková (32) bonzla na seba skutočne zaujímavú informáciu. Pri téme kde všade sympatická herečka brigádovala vyšla s pravdou von a poslucháčom so smiechom priznala, že v snahe zarobiť si nejaké tie koruny umývala kurčatá. Wellnessovala ich, nadhodila s úsmevom.

Janka Kovalčíková patrí k stáliciam na divadelných doskách. Jej domovským divadlom je Slovenské národné divadlo, no priazeň divákov si získala aj na televíznych obrazovkách. Nedávno hviezdila v tanečnej show Let´s dance ktorú napokon aj vyhrala. No nie všetky zamestnania, ktoré Janka vyskúšala boli takéto nablýskané. Veď posúďte sami.

Bizarná brigáda

Janka v rozhovore spomínala na staré časy keď si zarábala ako sprievodkyňa po Prahe, ale aj ako „umývačka“ kurčiat. No ak si myslíte, že mala Janka pre túto prácu zvláštne nadšenie, ste na omyle. V tejto fabrike vydržala len jeden deň, no následky sa s ňou ťahali ďalších niekoľko mesiacov. Táto skúsenosť sa podpísala na jej nechutenstve k mäsu. A to nie len k tomu kuraciemu. Herečka niekoľko mesiacov nedokázala skonzumovať nič mäsité čo pripisuje neskutočnému zápachu, ktorý sa jej za tak krátku dobu vryl do nosa. „Mám takú kamarátku. Ona nám vedela vždy splašiť super brigádu. Toto bolo v takm závode. Ja som vydržala jeden deň. Ona dva,“ zaspomínala si so zimomriavkami. „V prvom rade musím povedať, že tam vyfasuješ také gumené topánky a celý biely mundúr. Zoberieš to a vnútro, ktoré by malo byť už duté umývaš vodou," konštatovala u Adely a Sajfu. Dnes známa tvár na túto brigádu spomína s úsmeovm. Keďže nevydržala viac ako jeden deň, zrejme to nebolo práve ideálne zamestnanie pre mladé dievča. Špecifikovala, že za jeden deň si zarobila asi tridsať slovenských korún. 

Odvaha jej nechýba

Čo však rozhodne mladej herečke nechýba, je odvaha. Už ako sedemnásťročná sa vybrala do stovežatej Prahy. Sprevádzala po nej študentov. Načítala si pár základných informácii a ukázala im krásy, ktoré toto veľkomesto ponúka. Okrem toho ešte stihla v mladosti brigádovať v ambulancii. Pre pani doktorku prepisovala všetky záznamy z kariet, po jej predchodkyni. Je zjavné, že umelkyňa bola cieľavedomá a dravá už v mladom veku. Profesijných zážitkov má za priehrštia. Nakoniec sa, ale našla v herectve a umeleckom svete, kde už zjavne plánuje ostať a experimentovať s bizarnými brigádami už neplánuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:49