Patrícia Janečková
StoryEditor

Speváčka Patrícia Janečková povedala po vyliečení z rakoviny ÁNO svojmu priateľovi

27.06.2023, 11:30
Celebrity

Patrícia Janečková (25) z Talentmánie zvádzala ťažký boj s rakovinou. Musela podstúpiť agresívnu liečbu a prišla o prsník. Zákerná choroba ju pripravila o prácu a tak sa dostala aj do finančnej tiesne. Všetko sa však obrátilo na dobré.

Spevácka diva má dôvod na radosť. Pred pár dňami sa postavila pred oltár a vzťah s priateľom spečatila svadbou. Po jej boku stojí už aktuálny manžel Vlastimil Burda. Patrícii sa darí nie len v súkromnom živote. Opäť sa postavila na koncertné dosky a podľa jej vyjadrení sa zdravotný stav hudobníčky zlepšuje. Fanúšikom robí radosť svojou prácou a neskutočným hlasom. Víťazka Talentmánie našťastie elán do života nestratila a bojovala ako levica. 

Zákerná rakovina si nevyberá a bohužiaľ sa nevyhýba ani mladým ľuďom. Smutným príkladom toho bola práve Patrícia Janečková. Začiatkom februára v roku 2022 smutnú správu oznámila svojim priaznivcom na sociálnych sieťach. Rok 2022 si predstavovala úplne inak. Avšak v rukách onkologických odborníkov sa začal jej stav zlepšovať i keď musela podstúpiť náročnú masektómiu. Tento zákrok jej však pomohol a výsledky má mladá speváčka skvelé. Zlepšil sa aj jej profesionálny život a začala mať opäť príjem. Ako v minulosti povedala, keby nemala finančnú pomoc z nadácie nevie ako by ťažké životné obdobie prežila

Patrícia nemala problém fanúšikom ukázať proces jej liečby

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 11:14