Šou Ruža pre nevestu bola skladba rôznych typov žien.
StoryEditor

Najhlučnejšia účastníčka šou Ruža pre nevestu neovláda základné pravidlá gramatiky. Toto je už naozaj príliš!

26.06.2023, 18:00
Celebrity

Tvári sa, že je taká, ako sa narodila. Na nič sa nehrá. Je úprimná. Vlastnosti, ktoré sa cenia, ale keď pátrate hlbšie ukáže sa jednoduchosť. Účastníčka zo šou Ruža pre nevestu, barberka Priscilla má vážny problém so základnými pravidlami slovenčiny. Prostoreká kaderníčka na základných ypsilonoch horí ako fakľa.

Začína to byť obraz spoločnosti? Rýchlokvasené hviezdičky z rôznych reality šou sa snažia svoju slávu po skončení programu udržiavať na sociálnych sieťach. Čím viac sledovateľov, tým väčšia šanca na reklamnú spoluprácu a zárobky. To, že je kvalita obsahu mizivá už zrejme málokoho zaujíma. Asi najhlučnejšia účastníčka romantickej reality šou Ruža pre nevestu, barberka Priscilla, sa týmto štýlom snaží budovať svoj fanklub. Lenže, keď si prečítate jej príspevky, budete sa chytať za hlavu. Plurál nominatívu a vybrané slová sú jej extrémne slabá stránka. O svojom probléme dokonca povedala, že vie, ale pracovať na ňom nemieni. Písať statusy bude ďalej tak, ako cíti ona. Nie, ako povedal Štúr! 

Vlastný štýl

Princíp šou Ruža pre nevestu bol, že slobodný muž Tomáš si hľadal lásku svojho života spomedzi 18 slobodných žien. Každá epizóda sa končila ceremoniálom ruží, na ktorom Tomáš podaroval ruže tým dievčatám, ktoré chcel, aby v súťaži zostali. Tie, ktoré ružu nedostali, museli zo šou odísť. Produkcia sa postarala o naozaj zaujímavý mix. Jedna z najvýraznejších bola počas niekoľkých týždňov kaderníčka Priscilla. Jej prostorekosť a vulgárne výrazy častokrát šokovali. Ale oveľa viac zdvíhajú obočie brunetkine vlastné pravidlá gramatiky, kedy sa aj štáb Markízy musí chytať za hlavu.

Priscilla zatúžila zverejniť záber z natáčania s veľavravným odkazom 

Zaujať sa jej podarilo, len či správnym spôsobom. Jeden z jej mnohých unikátnych statusov hodných päťky zo slovenčiny svieti na sociálnej sieti už týždne: „Toto sú ľudia ktorý pracovali a zároveň nám pomáhali zvládať dianie celého natáčania aj keď sami to poniektorý mali ťažké, starali sa o náš make-up, naše oblečenie, poniektorý ostali skovaný za kamerami a som im veľmi vďačná za strpenie a zato že robia turo náročnú prácu," opísala vlastnými pravidlami pravopisu vďačnosť markizáckemu štábu. Bohužiaľ toto "veľdielo" nie je jediné, čo vyšlo z jej pera. 

Podľa Priscilly nie sú zábery, ale záberi. Nie je vypiť si, ale vipiť si. Schovala sa za skovala a poniektorí sú poniektorý. Tu už nejde o náhodné preklepy, ale vážne nedostatky na poli gramotnosti. 

image

Barberka Priscila s Tomášom v šou Ruža pre nevestu. Síce nevyhrala, ale bolo ju najviac vidieť.

image

Úvodných 18 účastníčok šou Ruže pre nevestu.

image

Priscilla bola k niektorým konkurentkám milá.

image

Tomáš si nakoniec vybral Petranu. Dvojica, ale po šou spolu nevydržala.

image

Tomáš si nakoniec vybral Petranu. Dvojica, ale po šou spolu nevydržala.

image

Moderátorom šou bol Krištof Králik.

image

Priscilla sa v statusoch nekašle a ypsilony píše všelijako.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:43