Speváčka Martina Schindlerová cez víkend svadbovala.
StoryEditor

Víkend v znamení svadieb: Okrem krásnej herečky si k svadobnému stolu sadla aj Martina Schindlerová!

25.06.2023, 00:00
Celebrity

Jún praje svadbám a to potvrdzuje aj fakt, že počas tohto víkendu a na konci týždňa si povedali svoje áno herečka Ráchel Šoltésová, ktorá je hviezdou v niekoľkých seriáloch a svojho brata oženila aj skvelá speváčka Martina Schindlerová.

Sympatická Ráchel si získala srdcia divákov, no to jej srdce si raz a navždy patrí jej zubárovi Lukášovi do ktorého sa kráska bezhlavo zamilovala. Po rozchode s hereckým kolegom Lukášom Dózom sa tak na herečku usmialo šťastie a našla svoju životnú lásku. Romantická svadba sa mala konať koncom minulého týždňa na malebnom Slanickom ostrove ktorý sa nachádza v srdci Oravskej priehrady. Herečka sa na sociálnych sieťach podelila o radostnú správu aj so svojimi fanúšikmi. Bola skutočne nádherná a stavila na klasiku v podobe bielych jednoduchých šiat. Tie ešte viac podčiarkli prirodzenú krásu talentovanej herečky.

No aj u Schindlerovcov bolo tento víkend veselo. Speváčka Martina Schindlerová oženila svojho brata. Svadbu si užila so svojim partnerom Marcelom a neminuli ju aj milé polo pracovné povinnosti, keďže svojmu bratovi počas svadby aj zaspievala. Martina zvolila tmavo fialové šaty ktoré jej veľmi pristali. Nádherná nevesta vynikla v tradičných bielych romantických šatách ktoré jej skutočne veľmi pristali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 02:40