Croissant za 100 Eur vyzerá trošku inak.dreamstime
StoryEditor

Známa influencerka zaplatila v Dubaji za kapučíno a croissant 100 EUR! Chcela sa iba zviditeľniť?

26.06.2023, 09:35
Celebrity

Potrpí si na luxus a cestovanie je jej veľkou vášňou. Život si užíva naplno a rovnako aj luxusnú dovolenku v Dubaji. Jana Hrmová sa len pred pár týždňami vrátila z exotických Filipín a dnes si užíva horúce slnko v destinácii ktorú obľubuje viacero slovenských hviezd.

Influencerka Jana Hrmová sa na svojich sociálnych sieťach delí so svojimi fanúšikmi o beauty tipy, no čo to poodhalí aj zo svojho súkromia. Pozrite sa na čom si nedávno pochutnávala.

XXL občerstvenie

Hoci sa Janka o svoju figúru pravidelne stará a okrem zdravej stravy nevynecháva ani pravidelný pohyb, sem tam si aj ona dopraje sladké potešenie. Tentokrát rovno v XXL rozmeroch. O toto nadrozmerné prekvapenie sa postaral jej priateľ ktorý im objednal croissant vo veľkosti ktorá sa len tak nevidí. A k nemu lahodné päť litrové kapučíno. Nuž, už len dvíhanie samotnej šálky muselo dať kráske poriadne zabrať. Jana prezradila, že za takéto raňajky zaplatíte okolo 100 Eur. Priznala tiež, že s apetítom problém nemali a croissant zjedli takmer celý.


Luxus všade naokolo

Jane Dubaj skutočne pristane. Žiari šťastím a vidno že je spokojná. Navyše sa obklopuje luxusom o čom svedčí aj výber auta na dni ktoré v tomto krásnom meste trávi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 19:34