Dominika sa rozhodla pre tmavšiu farbu vlasov.adm
StoryEditor

Premeny Dominiky Mirgovej: Po manželovej nevere mení imidž, najprv prsia teraz toto!

21.06.2023, 10:42
Celebrity

Speváčka Dominika Mirgová radikálne mení imidž. Po tom, ako sa pred niekoľkými mesiacmi prevalila nevera jej manžela Petra a dvojica išla od seba sa hudobníčka vrhla na radikálne estetické úpravy.

Dominika Mirgová (31) nedávno prekvapila fanúšikov, keď si ľahla pod nôž a dala si vylepšiť svoj hrudník. Speváčka podstúpila operáciu pŕs prvýkrát pred viac ako tromi rokmi. Problémy ju však priviedli opäť pod nôž a to pred necelými dvoma mesiacmi. „Mala som problém s mojím ľavým prsníkom, s jazvou,“ prezradila nedávno s tým, že pri fyzickej záťaži mala naozaj nepríjemné pocity. A tak sa v apríli tohto roku vybrala na kliniku krásy, kde jej urobili nové prsia. Tentokrát si vybrala okrúhle implantáty a vybrala si aj väčšiu veľkosť. Z pôvodných 270 mililitrov si dala 295 mililitrov. Speváčka svoje "trojky" hrdo ukazuje aj keď ešte nosí pooperačnú podprsenku.

Po operácii hrudníka si dopriala ďalšiu premenu. „Si myslím, že každá žena občas potrebuje zmenu," napísala hudobníčka k novým vlasom. Už v nej nehľadajte klasickú blondínku. Stavila na tmavšie tóny, ktoré pred zmenou dlho konzultovala so svojím kaderníkom Jirkom Blatným. „Zvolili sme kompromis, s ktorým sme spokojní obaja. Ja si myslím, že každá žena občas potrebuje zmenu a ja som toho môjho Jirášku prehovárala už tak dlho. Však viete. Pre tentokrát sme sa rozhodli pre taký stred, nech on neskolabuje a ja si zvyknem na tmavšiu," napísala fanúšikom k novej farbe vlasom. Zdá sa, že Dominika plánuje ísť ešte do tmavších odtieňov. Necháme sa prekvapiť.

FOTO Dominikinej premeny v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:32