Sisa a Juraj už spustili svoju šou.archív Mafra
StoryEditor

Juraja Lelkesa od svadby so Sisou odhovárali. Pred týmto ho vystríhali!

20.06.2023, 11:46
Celebrity

Je to vonku! Prvá časť šou o prominentnom páre Juraj a Sisa Lelkesovci. Markizácke kamery pustili do svojho súkromia a vonku je prvá časť ich šou. Fanúšikovia sa dozvedeli čo pred svadbou Jurajovi neprajníci na Sisu nakladali.

Jeden z najznámejších párov slovenského šoubiznisu, Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes púšťajú aktuálne divákov do svojho súkromia v ich markízackej šou Lelkešovci. Fanúšikovia môžu cez kamery nahliadnuť do ich súkromia a už v prvej časti zazneli mnohé pikantnosti. Juraja pred svadbou nazývali úbožiakom. Sisu pred ním tiež ženy varovali. Dvojica neprajníkov nepočúvala a spravili si po svojom. Po niekoľkých rokoch randenia si nakoniec vytrojili sobáš a sú spolu šťastní až dodnes. "Áno" si povedali pred dvanástimi rokmi. Doma sa však držia niekoľkých pravidiel, ktoré neporušujú a veselo ich odporúčajú aj iným párom.

Či jej bude stíhať

Speváčka Sisa Sklovská je uragán, ktorý kde sa zjaví tam je jej plno. Diva priznáva, že tak to má rada a iná nebude. Doznala, že ak by s ňou žil niekto iný ako Juraj, nikdy by jej štýl nepochopil. „Všetci ma ľutovali. Dokonca aj niektorí novinári, že na čo si je trúfam. Taký živel, čo ja chcem so slávnou Sisou Sklovskou. Doteraz žiaden muž nestíhal za ňou. A čo práve ja, chlapček z vidieka si trúfam na takú veľkú hviezdu. A uplynulo už trinásť rokov,“ smeje sa bývalý manažér.

Spevácka diva poodhalila zo súkromia, že v ich domácnosti by ste tepláky v skrini hľadali márne: „U nás neexistuje, že by sme sa doma videli ako strašidlá. My chodíme upravení. Nie len do spoločnosti, ale aj doma. To musí byť,“ prezradila Sisa. „My z domu nevyjdeme pokiaľ sa neosprchujeme, neupravíme si vlasy. Dovolím si povedať, že mňa a Sisu vonku nikdy nikto nevidel nejako šlendriarsky oblečených," zhodnotil Juraj. „Na mňa by nevytiahli žiadnu fotku, že som nenalíčená. Nevyjdem von bez základného make-upu,“ doplnila ho speváčka.

Ranná rutina

Podľa Juraja je v noci sa na Sisu radosť pozerať. Vôbec mu nevadí, že je bez šminiek: „Ráno ju pobozkám a chytím ju za ucho. Ona aj keď spí sa usmieva," povedal dojemne známy elegán. „Nazývame sa Moje, Moja,“ prezradili svoje domáce láskyplné prezývky.

Nazývali ho úbožiak!

„Áno, počul som na seba aj také, že som úbožiak, čo od takej hviezdy chcem," vrátil sa Lelkes ešte raz v spomienkach do momentu pred sobášom. „Ale poviem jedno. Ľudia čo sa hrajú na veľkých frajerov, tí na to nemajú. Buď skromný chlapče, buď pokorný. Taký som bol a to je moja rada. Niečo som už prežil a viem o tom," dodal. Ich návod na šťastné manželstvo si môžete pozrieť v ich prvej časti markízackej šou s názvom LELKEŠOVCI.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 01:48