Manželia Lelkesovci chystajú novú realoty šou.Profimedia
StoryEditor

Manželia Lelkesovci hviezdami novej reality šou? Fanúšikovia sú v napätí

14.06.2023, 16:23
Celebrity

Formát rôznych reality šou je stále populárny. Kým v zahraničí im na chuť prišli diváci už dávno u nás sa s nimi vrece roztrhlo až po Mojsejovcoch. Málokto by, ale čakal, že sa na také niečo dajú nahovoriť aj speváčka Sisa a Juraj Lelkesovci. A budú z nich niečo ako nemeckí Geissenovci?

Bývalý manžér poisťovne, ktorý si užíva zaslúžený odpočinok a spevácka diva si našli čas na novú životnú skúsenosť. S televíziou Markíza vraj plánujú vlastnú reality šou, kde divákov nechajú nazrieť do ich súkromného života. Dvojica má rada žúry, reštaurácie, zábavu a ináč tomu zrejme nebude ani v ich chystanej šou. Ich nočný život v bratislvských kluboch určite predvedú.  Televízia manželov podľa Sisiných slov oslovila počas programu Let‘s Dance a tento nápad sa im zapáčil.

Idú do toho!?

Speváčka sa s manželom Jurajom vraj chystá ukázať divákom ako fungujú v súkromí. Dvojica je neustále stredobodom pozornosti a s ničím nemajú problém. Dá sa teda predpokladať, že aj negatívne komentáre počas šou by cez nich prešli ako voda. Ťažkú hlavu by si určite neboli robili. Uvidíme či sa nakoniec k tomuto kroku odhodlajú.

{embed-gallery-1_class}{/embedby-gallery-1_class}

TOTO video s LELKESOVCAMI sa stalo virálnym 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 01:05