Lenka Debnárová má energie na rozdávania.Profimedia
StoryEditor

Rosnička Lenka Debnárová: Kolegovia ma volali „duracellka“!

16.06.2023, 14:00
Celebrity

Mnohí z vás Lenku poznajú predovšetkým ako televíznu „rosničku“ či moderátorku. S očakávaním pozeráte na televízne obrazovky a dúfate, že tentokrát príde Lenka s pozitívnymi správami o počasí. Lenka však okrem moderovania prepožičiava svoj hlas v aj dabingu, krásne spieva a je to aktívna mama dvoch rozkošných detí. A odkiaľ čerpá energiu?

Si stále plná energie a to aj počas dní kedy vstávaš ráno do Telerána. Ako to robíš že si stále tak dobre naladená?

Ďakujem krásne. Samozrejme, najmä odkedy máme deti dbám na to, aby som mala aj deň kedy oddychujem a dobijem energiu. Pravda je, že asi som taká „duracellka“. Túto prezývku mi už v divadle dali kamaráti a kolegovia počas štúdia na VŠMU. Základ je, že robím prácu ktorú milujem a ktorá ma napĺňa na 110 percent.

Prezraď nám aký máš režim počas dní keď ráno skoro vstávaš?

Keď vstávam do Telerána, snažím sa byť do 22:00 v posteli. Väčšinou sa odoberiem do postele už s deckami.

Niektorí ľudia netušia, že si vyštudovala herectvo. Venuješ sa mu v nejakej forme?

Vyštudovala som muzikálové herectvo na VŠMU. Našťastie od školy dabujem, moderujem, hrám a spievam. S muzikálom Ľadové kráľovstvo cestujeme po Slovensku a dokonca posledné dva roky odovzdávam svoje skúsenosti stredoškolákom masmediálneho odboru na hodinách umeleckého prejavu. Takže je to v skutku pestré.

Ako by mal vyzerať ideálny deň podľa Lenky Debnárovej?

Pravdu povediac ideálny deň Lenky Debnárovej je môj každý deň. Znie to ako klišé, ale rovnako ako sa teším do práce, sa teším aj z práce domov za svojimi deťmi a manželom. Každý jeden deň je boží.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 16:17