Alena PallováProfimedia
StoryEditor

Pallovej strach o klientku: Desivé zábery dokaličenej ženy po zákroku na jej klinike

14.06.2023, 09:49
Celebrity

Aj keď sa celebritná lekárka Alena Pallová na sociálnej sieti rada pýši prominentnými klientkami a občas poukáže uštipačne aj na amatérsku prácu "kolegýň", teraz z jej kliniky vyšiel jeden nepodarok. Teda jeden, ku ktorému sa sama na svojom profile čistej dokonalosti priznala. Klientku ratovali ako mohli.

Hodiny plné strachu! Na kliniku Aleny Pallovej zavítala mladá žena, ktorá si chcela nechať vylepšiť pery a nosovo-ústne vrásky vyplniť kyselinu hyalurónovou. Na skrášľujúcej klinike jej zákrok podľa blondínky spravil ich erudovaný lekár, napriek tomu zjavne neodhadol situáciu a na prvý pohľad banálny zákrok vyzeral po niekoľkých hodinách hrôzostrašne.

Kyselinu hyalurónovú žene aplikoval do cievy a nie pod kožu. A to bol vážny lapsus, ktorý spustil v tele ženy príšernú reakciu. Došlo tým k uzáveru prúdenia krvi do tkanív. "Žene hrozilo pre nedokrvené tkanivo oslepnutie, nekróza svalov, kože a mäkkých tkanív," píše Pallová, ktorá o celom prípade nakoniec informovala na svojom profile.

Keď sa Pallová dozvedela o kritickom stave klientky, ako víchor doletela zo zahraničia a zmobilizovala odborníkov, akých len mohla. Lekárke určite nebolo do smiechu a kmitala, ako len mohla. Okolo kritickej pacientky začal doslova skákať celý tím v bielych plášťoch. Alene Pallovej a jej zamestnancovi totiž išlo v tomto prípade o veľa. Žena mohla skončiť s vážnymi trvalými následkami, čo by Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, musel vážne prešetriť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:37