Modelka Petra Faltýnová zažila s Leošom marešom búrlivý vzťah.Profimedia
StoryEditor

Ako sa zmenila exfrajerka Leoša Mareša? Bývalá škandalistka je iná žena

12.06.2023, 12:01
Celebrity

Modelka Petra Faltýnová milovala na seba strhávať pozornosť. Azda najväčšej sa jej dostalo, keď začla randiť s českým moderátorom Leošom Marešom. Ich vzťah bol turbulentný a prešiel mnohými rozchodmi. Po tom finálnom sa český moderátor zveril, že mu krváca srdce. Dnes je všetko inak a na oboch sa podpísal zub času. V Petre by ste špičkovú modelku, ale už nevideli.

Obaja dnes už našli šťastie po boku iných partnerov. Moderátor založil rodinu s influencerkou Monikou a Petra odišla do Ameriky. Pred rokmi však Leoš Mareš a Petra Faltýnová tvorili pár, ktorý sa zdalo, že nič nerozdelí. Láska ako hrom bola vášnivá, strhujúca a bolestná. Mareš, ktorý nikdy nemal o ženy núdzu bol po rozchode s modelkou totálne zdevastovaný a ako sa vyjadril prežíval ťažké obdobie. Na koniec veľkej lásky prestával myslieť iba v okamihu, keď bol v plnom pracovnom nasadení. Keď mal myšlienky len sám pre seba, bolo to oveľa horšie. „Pred a po práci je to ťažké. Nechce sa mi vstávať, nechcem nič robiť a hneď po skončení práce už nechcem nikam ísť. Chcem niekam zaliezť a trpieť. V samotnej práci to ale prechádza, je to taký liek,“ zneli jeho slová po rozchode. 

Temperamentá Petra bola v roku 2008 vydatá za podnikateľa Simona Štekla. Zo vzťahu sa narodila jej dcéra Adriana. Ich manželstvo však skončilo po opakovaných neverách zo strany brunetky: "Prišiel som Petre na opakovanú neveru. Podávam žiadosť o rozvod. Takéto veci odpustiť nedokážem,“ povedal pred rokmi jej exmanžel Štekl pre Blesk. 

Faltýnová, ktorá kedysi nechýbala na žiadnom dobrom večierku sa zo šoubiznisu zdá sa nadobro vytratila. Naposledy sa obajvila pred fotografmi koncom minulého roku. Avšak kedysi divoká a neskrotná Petra už v očiach nemala tie povestné iskričky.  

FOTO v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:18