Kim KardashianProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dračica Kim Kardashianová tvrdí, že je pri sexe hanblivá: Zhasni, drahý!

09.06.2023, 10:42
Celebrity

Hoci sa modelka a podnikateľka s dámskou bielizňou a plavkami Kim Kardashianová (42) prezentuje ako "dračica", ona sama tvrdí, že pri sexe je skôr tá hanblivá. Intímnosti pri silnom svetle nie sú vraj nič pre ňu.

Ako Kim prezradila v rodinnej reality šou The Kardashians, milovanie preferuje za úplnej tmy. „Je to zvláštne: mohla by som si pokojne vziať len tangá a vyraziť do ulíc, ale akonáhle príde na vec, je to vždy: Počkaj, nepozeraj sa na mňa! Najskôr zhasni!“ opisuje vlastnými slovami svoju hanblivú stránku. „Rovnaké je to, keď by som mala ísť na rande s novým krásavcom a mala ho osloviť na verejnosti. Cítila by som sa neistá,“ dodáva Kim.

Jej tvrdenie zdvíha fanúšikom obočie pretože pred rokmi jej kariéru odštartoval práve "únik" nahrávky s domácim pornom a sociálne siete bez prestania zásobuje veľmi odvážnymi a vyzývavými fotkami! Zrejme má Kim dve tváre.

Nového muž!

V jednom z posledných dielov reality šou Kardashianová tiež priznáva, že má nového, avšak tajného ctiteľa. „Spĺňa moje vysoké nároky, ale v tejto chvíli nie som pripravená ho ukázať svetu,“ zahmlieva tajuplne. Označuje ho zatiaľ menom Fred. Či ide o skutočné meno zistíme časom. Ak dovtedy neprebehne rozchod. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 10:47