Al Pacino s priateľkou Noor Alfallah.Profimedia
StoryEditor

Al Pacino bude ako 82 ročný opäť otec. Jeho 29 ročná priateľka randí len so staršími

31.05.2023, 10:45
Celebrity

V osemdesiatich ôsmich rokoch sa legendárny herec Al Pacino stane otcom. Jeho dvadsaťdeväťročná priateľka Noor Alfallah je v ôsmom mesiaci tehotenstva.

Dvadsaťdeväťročná priateľka herca Al pacina, Noor Alfallah, s ktorou je spájaný od apríla 2022, je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Zástupca herca túto informáciu potvrdil webu TMZ

Exotická Noor randí so staršími mužmi

Legendárny Krstný otec má tri deti z dvoch predchádzajúcich vzťahov. S Beverly D’Angelo, s ktorou má dvojčatá, a s Jan Tarrant dcéru. Noor Alfallah mu onedlho privedie na svet štvrté.

Kráska bola v minulosti spájaná napríklad so spevákom Mickom Jaggerom, s ktorým randila, keď mala dvadsaťdva rokov, alebo miliardárom Nicolasom Berggruenom, ako píše Daily Mail. Hercovi Al Pacinovi sa podarilo vekom predbehnúť sedemdesiatdeväťročného Roberta De Nira, ktorému sa na začiatku mája narodilo už siedme dieťa. Hollywoodsky velikán Al Pacino, ktorý sa preslávil ako mafián Michael Corleone v kultovom filme Krstný otec a slávu podporil rolou Tonyho Montany vo filme Zjazvená tvár. Za výkon vo filme Vôňa ženy si odniesol Oscara.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:23