Daniela aj Veronika Nízlové sú už šťastnými mamami.profimedia
StoryEditor

Twiinska Daniela Nízlová je po mesačnom vzťahu opäť v tom?! Trvalo to pár týždňov

29.05.2023, 15:16
Celebrity

Speváčka z dua Twiins Daniela Nízlová tvorí s hercom Victorom Ibarom pár iba mesiac a už sa kopia správy, že je hudobníčka tehotná. Do médii chodia húfne anonymné informácie, že bude kráska opäť kupovať výbavičku.

Daniela, ktorá už má dcérku Lindu s futbalistom Stanislavom Lobotkom má byť opäť tehotná. Daniela so Stenlym žila dlho v zahraničí a všetko vyzeralo ako idylka. Nečakane sa však v novembri 2021 rozišli a speváčka sa vrátila s dcérou na Slovensko. Po jej boku nestál žiaden muž, až donedávna. Na tanečnej šou Let‘s Dance sa objavila s hercom a študentom medicíny Victorom Ibarom, ktorý hviezdi v seriáli Druhá šanca. Fanúšikov svojou láskou šokovali najmä preto, že ešte niekoľko dní pred tým, tvoril exotický herec naoko harmonický pár s mladou Kristínou. Nikoho ani len nenapadlo, že pôjdu od seba. A stalo sa. Predsa ho ulovila Daniela, s ktorou údajne zakladá rodinu. 

Podľa kuloárnych informácii má dvojica už čakať prírastok. Anonym prišiel do niekoľkých redakcii, a tak fanúšikovia čakajú kedy Daniela s Viktorom radostnú novinu potvrdia či vyvrátia. Zatiaľ však záhadne mlčia. Zdroj z okruhu Danieliných kamarátov, ale pre Nový Čas tvrdí, že speváčka otehotnela už po dvoch týždňoch randenia. 

image

Daniela s Viktorom sú oficiálne spolu vyše mesiaca.

instagram/danielanizlova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 03:51