Martha Stewartová pózuje v 81 rokoch v plavkách.instagram/sportillustarted
StoryEditor

Neuveriteľná! Americká moderátorka Stewartová pózuje v 81 rokoch V PLAVKÁCH pre športový magazín

19.05.2023, 18:00
Celebrity

Keď som počula, že budem na obálke plavkového Sports Illustrated, hovorila som si, že je to paráda. Myslím, že budem najstarší človek na obálke Sports Illustrated vôbec - povedala moderátorka pre médiá.

Americká podnikateľka a moderátorka Martha Stewartová pózuje v 81 rokoch v plavkách na titulnej strane magazínu Sports Illustrated, a je tak najstaršou modelkou, ktorá sa kedy v špeciálnom plavkovom čísle objavila. Napísal o tom denník The Guardian. Spolu so Stewartovou redakciou tento rok ako modelky vybrala herečku Megan Foxovú alebo hudobníčku Kim Petrasovú.

"Keď som počula, že budem na obálke plavkového Sports Illustrated, hovorila som si, že je to paráda. Myslím, že budem najstarší človek na obálke Sports Illustrated vôbec. O veku veľmi neuvažujem, ale toto je myslím historická vec, a tak by som mala vyzerať dobre," povedala celebrita v rozhovore.

Snímky Stewartovej urobil v Dominikánskej republike fotograf Ruven Afanador. Doteraz najstaršou modelkou v Sports Illustrated bola Maye Musková, matka podnikateľa Elona Muska, ktorá vlani pózovala vo svojich 74 rokoch.

Podnikateľka Martha Stewartová je ženou, ktorá v 90. rokoch minulého storočia určovala americký životný štýl vďaka svojim reláciám a knihám o varení, bývaní a záhradkárstve. Napísala desiatky kuchárok, moderovala nespočetné množstvo programov, začala vydávať vlastný časopis a vyrábať vlastné rady oblečenia a produktov pre domácnosť. Jej značka má hodnotu stoviek miliónov dolárov.

Foto v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:18