Moderátor Viktor Vincze.Profimedia
StoryEditor

Viktor Vincze o súkromí s Adelou: Poviem vám, čo je základný kameň nášho manželstva!

17.05.2023, 10:55
Celebrity

Z pohľadu otcovstva ho vraj nezaskočilo nič – zatiaľ. „Je to rola, v ktorej sa cítim dobre a hádam sa v nej bude dobre cítiť aj naše fantastické bábätko, keď ma jedného dňa začne považovať za parťáka,“ vyznal sa známy moderátor a šťastný otec vytúženého dieťaťa pre Eurotelevíziu.

Ženám sa bežne a prirodzene stáva, že aj v práci myslia na svoje deti, ako im je, či sú v poriadku... Pozorujete sám na sebe, že aj vy v mysli občas odbehnete k svojej milej ratolesti, ktorej ste sa stali rodičom?

Počas generálky Let‘s Dance aj cez reklamu, keď som stál pri porotcovskom stolíku, som sa vždy pýtal Adelky, či nepísala mama, ako sa má dieťa. Nebál som sa, bolo v dobrých rukách, ale zaujímal som sa. A, samozrejme, netýka sa to iba prenosov Let‘s Dance. Dieťa je centrom našich dní, programu, pozornosti, lásky. Takže áno, neviem si od neho úplne vypnúť hlavu.

Čím vás rola otca zaskočila?

Napríklad tým, ako málo dokáže človek spať a potom normálne fungovať. Ale z hľadiska otcovstva samotného ma nezaskočilo nič, zatiaľ. Je to rola, v ktorej sa cítim dobre a hádam sa v nej bude dobre cítiť aj naše fantastické bábätko, keď ma jedného dňa začne považovať za parťáka. Dúfam (smiech).

Čo ste sám o sebe pri starostlivosti o dieťa zistili? A čo ste zistili o svojej manželke?

Že sme skvelý tím, aj v náročnejších chvíľach, keď sa nakopí únava, organizačné problémy, práca, do toho plačúce dieťa... Jednoducho, za každých okolností sa snažíme byť my dvaja v pohode, aby potom mohol byť v pohode aj náš budúci potomok. Milujeme ho, ale náš vzťah je základom, ktorý musí byť zdravý, aby na ňom mohlo vyrásť zdravé dieťa.

Myslíte si, že stále budete mať čas na svoje koníčky, na šport, cestovanie, lietanie?

Jasné, dieťaťom sa život nekončí. Iste, možno sú niektoré činnosti jemne utlmené, ale mnohé sú, naopak, plnšie vďaka tomu, že ich súčasťou je zrazu aj tretí človek, ktorého nenechávame doma opatrovateľke, lebo žiadnu ani nemáme. Žije náš život a my žijeme ten jeho.

image

Viktor Vincze a Adela Vinczeová.

Profimedia

Inak, do akej destinácie ste v úlohe pilota naposledy nasmerovali svoj let?

Mám čerstvo po preskúšaní z prístrojovej kvalifikácie, takže som v poslednom týždni robil priblíženia do Ostravy, Brna či Piešťan.

A čo vaše spoločné predstavenie s Adelou s názvom Odchody vlakov? Nateraz je odsunuté na druhú či priam slepú koľaj?

Určite nie slepú, plánujeme sa vrátiť na dosky už možno na jeseň. Všetko bude závisieť od toho, ako to budeme všetci traja zvládať tak, aby bol komfort na všetkých úrovniach, inak sa do toho nepustíme. A teda stále čakáme aj na právne procesy s dieťaťom, tie sú však zatiaľ v nedohľadne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:44