Tatiana DrexlerArchiv MAFRA
StoryEditor

Tatiana Drexler o prvom manželstve: Prečo nám to krachlo?!

17.04.2023, 11:18
Celebrity

Známa porotkyňa, bývala profesionálna tanečníčka, ktorá už roky sadá za porotcovský stôl Let´s Dance prehovorila o svojom súkromí. Málokto vie, že až v druhom manželstve našla to čo hľadala. Vydatá je za nemeckého kriminalistu. Do prvého manželstva išla nevyzretá, priznala.

Tatiana Drexler, pani D., ako ju prezývajú  je vyštudovaná matematička, no pohyb a tanec jej vždy koloval v žilách. Od ranného detstva sa venovala gymnastike, ale počas puberty sa začala venovať tancu. Známa je svojim profesionálnym životom, ale súkromie málokedy prezentuje. Je známe, že je raz rozvedená, ale až teraz otvorene povedala prečo: „Ľudia sa vyvíjajú. Počas štúdia stretnete niekoho, on môže byť za 20 rokov úplne iný človek a to sa stalo," povedala otvorene. Už roky je spokojná v manželskom zväzku s kriminalistom Hartmuntom:  „Prečo to druhé manželstvo funguje, lebo to nie je nuda. Stále sa niečo deje," ozrejmila vo Fun radiu. O manželovej práci príliš hovoriť nemôže, ale hľadá osoby aj cez Interpol: „Áno, robí aj to, dokonca ja našli," naznačila stručne manželove úspechy.

Sú to, ale podľa jej slov zaujímavé a niekedy aj zábavné veci. Veď aj ich zoznámenie je klišé, ale zároveň bizarné. Dnes spoločne žijú v nemeckom Hannoveri. Ako sa ale spoznali, keď obaja pochádzajú z odlišného prostredia? Zoznámili sa pri autonehode, ktorú spôsobila Tatiana a Hartmunt ju vyšetroval. No, proste nikdy neviete kde na vás čaká ten pravý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 08:25