Lucie Bíla priznala, že bola znásilnená.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Lucie Bíla priznala, že bola znásilnená. Do detailov opísala strašný zážitok

13.04.2023, 15:23
Celebrity

Bolestivé spomienky sa rozhodla zdieľať vo svojej knihe speváčka Lucie Bílá (57). Hoci sa jej o zložitých situáciách hovorí neľahko, rúcajú mýty o tom, že slávne tváre životné strasti míňajú.

Speváčka Lucie Bílá sa rozhodla ísť s kožou na trh a dokázala opísať zážitok aký si žiadna žena nepraje prežiť. Stala sa obeťou násilníka, ktorý ju prinútil k pohlavnému styku bez jej súhlasu. Česká diva má z toh traumu dodnes.

Svojím príbehom apeluje na tých, ktorí tento zločin berú na ľahkú váhu. Odvahu na zdieľanie nepríjemného zážitku, ale našla až s časovým odstupom.

Začiatky speváčkinej kariéry neboli vôbec jednoduché. Po odchode z hudobnej skupiny Arakain sa snažila postaviť na vlastné nohy a rozbehnúť vlastnú spevácku dráhu. To však išlo pomaly. V mladosti sa tak predovšetkým hľadala, trávila čas s rovesníkmi a bohužiaľ v tej dobe narazila aj na muža, ktorý sa neskôr veľmi neblaho podpísal na jej fyzickom i psychickom stave.

Na prvý pohľad sympatický mladík totiž speváčku znásilnil. Pred samotným činom ešte Luciu paralyzoval údery do brucha i tváre. „Bol to normálny saďour, pôsobiť niekomu bolesť mu robilo potešenie,“ cituje speváčku server CNN Prima News. Speváčka mala vtedy iba 23 rokov. O tejto nešťastnej udalosti prehovorila iba raz a to vo svojej knihe. 

Na jednej párty sa zoznámila s neznámym chalanom. Na prvý pohľad sa jej zdal sympatický, a tak s ním odišla do prázdneho bytu svojej kamarátky, kde mala dohodnutý nocľah. Chvíľu sa rozprávali, popíjali víno, vyzeralo to na príjemný romantický večer pri sviečkach. Potom však mladík z ničoho nič vyskočil, zamkol dvere, schoval kľúč a vrhol sa na ňu. Najprv bojovala, ale muž bol silnejší. Spevácka diva po usedavom plači vyhľadala mužov zákona.

Išla na políciu

Speváčka išla tento trestný čin oznámiť na políciu. Čoskoro však pochopila, že tento zločin nie je vnímaný ako závažný spoločenský prehrešok. Štýl, ktorým bola vypočúvaná, navyše Luciu nebol vôbec príjemný. „Vyšetrovateľ sa ma vypytoval na najintímnejšie podrobnosti, na polohy pri pohlavnom styku, zavedenie údu do pošvy,“ opisuje česká rock-popová hviezda.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 06:09