Georgina Rodriguez a Cristiano Ronaldo.Profimedia
StoryEditor

Úprimná spoveď Ronaldovej Georgeiny. Sex mali na netradičnom mieste!

04.04.2023, 10:18
Celebrity

Aj celebrity sú len ľudia, a keď podľahnú vášni padajú všetky zábrany. To sa stalo aj svetoznámemu futbalistovi Ronaldovi a jeho partnerke Georgeine Rodriguezovej. Tá si pustila ústa na špacír a pikošku z ich intímneho života pustila do sveta.

Príliš úprimná? V pokračovaní svojej show "Som Georgina", ktorá mala pred pár dňami premiéru na Netflixe praskla verejnosti jedno z miest, kam sa s hviezdnym Portugalcom uchýlili za rozkošou. Bývalá modelka sa najprv rozrozprávala o tetovaniu a prečo si nemohla vtedy namočiť ruky. Tetovaniu by to totiž neprospelo. „Kúpanie na pláži som sa vyhýbala, ale keď som prišla domov, Cris mi povedal, aby som išla do kúpeľov,“ povedala s tým, že držala potetované ruky hore, aby sa ju nenamočila.

Na námietku kamaráta, že mohli milostné hrátky spolu s futbalistom presunúť do spálne ale Georgina reagovala odmietavo a potvrdila domnienky prítomných. „Nie, robili sme to tam,“ povedala. Odpoveď evidentne najviac zaskočila jej sestru Ivanu, ktorá sa uistila, že slovám Georginy dobre rozumie. „Milovali ste sa v kúpeľoch?“ spýtala sa, načo ju odpoveďou bol nervózny smiech. Viac dodať matka dvoch Crisovych detí nemusela. 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 19:26