Let´s Dance 2023, Lets Dance 2023, LSD 2023. Tanečná show televízie Markíza, 8.séria.tv Markíza
StoryEditor

Vieme, koľko stáli tieto šaty Adely na prestížnej tanečnej šou Let´s Dance. Neuveríte!

03.04.2023, 09:19
Celebrity

Investovala do nej televízia dosť. I keď je Adela známa tým, že s manželom Viktorom podporujú reckylovateľnú módu bohužiaľ v takomto projekte sa musí nechať modertátorka obliecť do exkluzívnejších šiat. Žlté ligotavé šaty, ktoré mala Adela si môžete veľmi ľahko kúpiť aj vy.

Do peňaženky nemusíte siahať až tak hlboko. Ak túžite byť hviezdou večierku, tieto šaty sú ako stvorené. Na televíznej obrazovke do poroty zasadla Adela pred niekoľkými týždňami v krásnych žltých šatách. I keď sa o róby tanečníkov stará návrhár František Mikloško, porotu zrejme obliekajú aj inde. Otázne je či šaty z bežne dostupného internetového obchodu stáli menej ako z dielne Mikloška. Odpoveď je pravdepodobne áno. Pred zľavou totiž vyšli na 259 eur. Aktuálne sú v zľave. Kúpiť si ich môžete za takmer 182 eur. Bohužiaľ dostupné sú už len niektoré veľkosti.

Otázne je či televízia šaty medzi šoukami recykluje. Tie isté sa totiž objavili na jednej zo súťažiacich v zoznamovacej šou Ruža pre nevestu. Na rozdiel od Let´s Dance sa tento formát diváckej obľube neteší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:03