Zdena Studenková
StoryEditor

Pred víkendom zomrel Studenkovej exmanžel Stanislav Párnický

03.04.2023, 08:45
Celebrity

Slávna herečka prežíva nepochybne obrovský smútok. V piatok odišiel jej srdcu blízky muž, s ktorým mala dcéru. Tá sa s koncom ich manželstva nikdy nezmierila. S matkou mala od vtedy vlažný vzťah.

Studenková tvorila pár s Párnickým viac ako 14 rokov, no medzi nimi to nebolo pohodvé. Ich manželstvo sprevádzali časté hádky. Keď stretla o 17 rokov mladšieho hudobníka Braňa Kostku, Párnického opustila. Jej jediná dcéra Simona mala vtedy 13 rokov. „Svojej dcére, keď mala 13, som jasne povedala: Milujem ťa, si moja najväčšia láska, krv mojej krvi, ale ja si život od nikoho, ani od teba, zničiť nenechám... Niesla to ťažko, ale nakoniec sa s tým zmierila,“ prezradila pred rokmi Studenková.

Legendárny režisér a významná osobnosť slovenskej televíznej a filmovej tvorby Stanislav Párnický zomrel v piatok ráno vo veku 77 rokov. Podľa medializovaných informácii skonal v sanitke. Správu pre RTVS potvrdila jeho dcéra Lucia Párnická. Párnický sa stal režisérom v polovici 70. rokov, keď nakrúcal prevažne filmy pre Slovenskú televíziu. Televízna tvorba dodnes predstavuje významnú časť jeho filmografie. V jeho tvorbe hraných filmov vynikla psychologická dráma Kára plná bolesti z obdobia 2. svetovej vojny. Umelecká scéna sa zahalila do čiernej.

image

Stanislav Párnický bol medzi herečkami obľúbený.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 20:54