Reese Witherspoondreamstime
StoryEditor

Herečka Reese Witherspoon sa rozvádza. Dôvod udáva rovnaký ako Sklenaříková

29.03.2023, 13:27
Celebrity

„Pravá blondýnka“ Reese Witherspoon oznámila, že se po dvanástich rokoch rozvádza s manželom Jimom Tothom. Deliť sa bude majetok, ale vraj krik ani lietajúce taniere u nich za zatvorenými dverami neboli. Dôvod rozvodu uviedla rovnaký ako naša top modelka Adriana Sklenaříková.

Brali sa 26. marca 2011, a tak mali včera osláviť dvanáste výročie od svadby. Lenže namiesto toho Reese Witherspoon so svojim druhým manželom Jimom Tothom oznámili rozvod. „Máme pre vás nejaké nové informácie z nášho súkromia. Veľmi zodpovedne a ohľaduplne sme dospeli k ťažkému rozhodnutiu rozviesť sa,“ napísala herečka na svoje sociálne siete. 

S manželom, s ktorým má desaťročného syna, prežila množstvo úžasných rokov a aj rozchod sa vraj nesie v duchu hlbokej lásky, vzájomnej úcty a rešpektu. Aj naďalej je pre oboch hlavnou prioritou ich syn a zvyšok rodiny a to, aby životnú zmenu všetci znášali čo najlepšie. Preto tiež v závere svojho príspevku poprosili fanúšikov a médiá o rešpektovanie ich súkromia.

Zlyhal on?

Viacero zdrojov z okolia celebritného páru však tvrdia, že za rozchodom je ďaleko viac. Jimov má prechádzať „krízou stredného veku“, ktorá nakoniec zohrala faktor v páde ich manželstva.

Tak či onak. Presne v rovnakom duchu vypustila von informáciu o rozvode dlhonohá kráska Adriana Sklenaříková: "So stisnutým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili. Tešila som sa v každom momente nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac ako pri tebe. Náš príbeh bol nádherný a tak veľmi som ho milovala. Napriek tomu sme sa dnes obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad," uviedla Adriana Sklenaříková na Instagrame a s Reese si môžu podať ruky.

Zničila ho?

Ak ste sledovali kariéru Reese budete vedieť, že toto je jej druhý rozvod po jej vysoko rozberanom rozchode so sex symbolom Ryanom Phillippom v roku 2006. Ich rozvod bol dokončený v roku 2008 a Ryan odvtedy opísal rozchod ako „najhoršie obdobie môjho života“.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:21