Jana Hospodárová vyhrala pred rokmi Let‘s Dance.Profimedia
StoryEditor

Moderátorka Jana Hospodárová žiari šťastím. S priateľom si vyrazila do spoločnosti

29.03.2023, 09:13
Celebrity

Blondínka Jana Hospodárová si súkromie stráži, ale to, že tvorí pár s kolegom Ľubošom už nie je žiadna novina. Tentokrát sa dvojica vybrala spoločne perfektne naštylizovaný na večer Let´s Dance.

Jana žiarila v čiernych trblietavých šatách, Ľuboš v perfektne sadnúcom modrom saku si pri fotení svoji milú chytil okolo pása. Za túto pózovačku si vyslúžili množstvo pozitívnych ohlasov z čoho vyplývy, že dvojici kamaráti, ale aj fanúšikovia držia palce. Moderátorka s Ľubošom už istý čas zdieľa aj spoločnú domácnosť. To, že žiari šťastím neskrýva. Janka je tiež bývalý víťazka tanečnej šou a tak sa na nové páry prišla pozrieť trochu aj kritickým okom. Dvojica sa paradoxne zoznámila na tejto súťaži, keď blondínka bojovala o výhru.

Spoznali sa práve pri práci ešte pred 10 rokmi, keď tancovala v Let‘s Dance Ľuboš vtedy strihal priame prenosy. Desať rokov boli dobrí známi, kamaráti a až potom to začalo prerastať v lásku. Športová moderátorka si na ňom váži jeho charakter a povahu. Je podľa nej sympaťák, priateľský človek, vždy ochotný pomôcť. Má veľmi dobré srdce. Dodáva iba, že je to super chlap!

FOTO priateľa nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 09:17