Trojica glosátorov v relácii Hit roka.RTVS
StoryEditor

Kto je najvyhľadávanejšou celebritou na Slovensku? Toto vás prekvapí!

23.03.2023, 12:27
Celebrity

Internetový vyhľadávač je našou každodennou pomôckou. Už si bez neho pomaly nevieme predstaviť život. Dozvieme sa vďaka nemu všetko na čo sme zvedaví. V zábavnej relácii sa pozreli na to, kto je z troch hostí v štúdiu najvyhľadáanejší.

Je to Sajfa, Adela Vinczeová či herec Joze Vajda? Schválne či váš tip vyjde správne. Už dnes večer pokračuje nová relácia Hit roka na Jednotke spomínaním na rok 2004. Moderátor Ján Žgravčák privíta tentokrát v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Jozefa Vajdu a Mateja „Sajfu“ Cifru. V roku 2004 spustil Google mailovú službu, ale populárny je práve ako vyhľadávač. Produkcia si skúsila vygoogliť glosátorov a neuveríte, aké výsledky im vyšli.

Pozrite si v ukážke ako sa v rebríčku popularity v Google umiestnili Adela, Sajfa a Jozef Vajda. Kto s prehľadom vyhral?

Kto je najvyhľadávanejšia celebrita?

V roku 2004 znel v rádiách obrovský hit skupiny IMT Smile Myslím, že môže byť, ktorú naspieval Marián Čekovský. Ten si v relácii zaspomínal, ako sa vlastne stalo to, že práve táto skladba vyšla v jeho interpretácii. Pozrite si vo videu

Marián Čekovský a jeho spomienky.

Štyri dni v tom istom oblečení!

V roku 2004 odštartoval na obrazovkách RTVS fenomén v podobe prvej série šou Slovensko hľadá Superstar. Tú moderovala aj Adela Vinczeová a pri spomínaní neopomenula ani kolegov Bruna Cibereja a Pyca a rozprávala aj o zákulisí a kostýmoch. Čo Adela prezradila si pozrite vo videu.

Adela chodila štyri dni v jednom oblečení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:02