Superstar pary in TV Markiza 2020 The Velvet club Bratislava,Image: 495583234, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Speváčka Emma Drobná vyhľadala pomoc terapeuta: „Je to veľký luxus!“

16.03.2023, 09:10
Celebrity

Skvelá hudobníčka Emma DRobná tvorí nejaký ten rok harmonický pár s bývalým futbalistom Filipo Šebom. Pár má neustále úsmev na tvári. Preto sa zdá, že ani jeden z dvojice nemá žiadne trápenia. Emma, ale otvorila pandorinu skrinku.

Podľa Emmy terapeut dokáže človeku v ťažkých chvíľach naozaj pomôcť. Nie je žiadne tajomstvo, že aj ďalšie známe osobnosti vyhľadali v minulosti pomoc odborníka. Napríklad aj Adela Banášová. V podcaste Zoznam:Sa hovorí speváčka, že už rok navštevuje terapie: „Chodím na terapiu. Ja to považujem za veľký luxus, že môžem. Už nejaký rok… A je to naozaj jedna z najlepších investícií, čo človek pre seba môže urobiť, a ten čas pre seba,“ porozprávala. „Nerozumela som tomu... Teraz, keď nemám svoj deň, poviem si, že je to okej, že môžem ho nemať dobrý. A tým pádom sa mi nespustí kolotoč tej úzkosti alebo obviňovania či tie procesy, ktoré sú bežné a utápanie sa v tom.

Poviem si, že je to okej a prijmem to. Aj keď sa mi niečo nepodarí... Kedysi by som to brala ťažšie ako dnes,“ odkryla tajomstvá svojej duše moderátorovi Filipovi Lehotskému. Na chvíle, keď na ňu sadne tmavý mrak, už našla recept. „Ako prvé si poviem, že je to okej. Nedávam na seba ten tlak, že musím byť teraz hneď šťastná. A mám vtedy rada samotu. Alebo byť s najbližšími. A rada varím. To je pre mňa super terapeutická forma, taká ukľudňujúca. Pomáha to tým, že za krátky čas urobíš z ničoho niečo,” vyznala sa. 

image

Emma Drobná

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:01