Silvia Lakatošová nedá na spinning dopustiť.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Silvia Lakatošová je stále štíhla ako prútik. Toto je jej recept ako vekom nepriberať

27.02.2023, 09:48
Celebrity

Šľapať, šľapať a ešte raz šľapať. Tohto pravidla sa už roky drží bývalá kráľovná krásy a riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová. V zdravom tele zdravý duch. Nepochybne dlhoročná mantra krásnej brunetky.

V roku 1993 sa stala poslednou federálnou Miss Československo. Silvia Chovancová Lakatošová sa odvtedy venuje súťaži Miss Universe, ktorá je jej srdcovou záležitosťou. Ona sama je stále jasným dôkazom toho, že vek je len číslo a na svojej perfektnej figúre tvrdo maká. Brunetka prepadla pred niekoľkými rokmi naplno vášni, ktorou je spinning. „Hneď ako sa objavili vo fitnes centrách spinningové bicykle a okúsila tento šport už na neho nedá dopustiť. Odporúča ho ženám všetkých vekových kategórii: „Už 15 rokov je bike mojou súčasťou, skro každodennou rutinou, čističkou hlavy, duše, mojou “diétou”, kde nie som otrokom počítania kalórii. Inak, nikdy mi to ani nešlo, vždy som niečo blbo zrátala. Milión čisel na tých obaloch potravín, kto sa mal v tom vyznať. U mňa platí jednoduchá logika: príjem=výdaj, to ťa nepustí," zdôverila sa tmavovláska.

Svoju logiku to má. „Keď mám dlhšie “svinské” dni pridám, optimálne 70-80 km týždenne na spinningu. A keď máš nastavené v hlave, že šport, pohyb je tvojim životným štýlom, tak si vyhrala. Netreba sa báť, začiatky bývajú ťažšie, mne sa niekedy stane, že idem “umrieť” na bicykli aj po tých rokoch, ale výsledok stojí za to! Hlavne, ten úsmev na tvári. Takže, všetko je v hlave, nie v nohách a začni sa hýbať už dnes," radí Silvia. Ak si neviete rady, všetky možné športy ste už skúsili a ručička na váhe sa nehýbe smerom dole skúste šport, na ktorý Silvia prisahá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:24